Абе немам коментар за статусите и коментарите на Викторијанките .Па и мене ми беше фаворит Виктор но далеку од тоа дека ми е идол или дека го сметам за единствен човек на светот.Овие се понашаат како Виктор да го измислил светот а врв ми е она за лаптопот Го направија Виктор черити кејс И ајде една песничка за овие наши денешни трагикомични девојчиња http://www.youtube.com/watch?v=BR4yQFZK9YM
Бог да чува пари ќе собрале да му купат.... а он па ќе се замара со нив и да им пишува.. Незнам што ги е на девојчињава со овие идоли, мене и не ми беа којзнае што ниту пак ги гледав
Prashanje za site mashki: Dali koga ja shetate zhenskavi sakate da bide vo minich i dekolte ili pristojno oblechena? Na primer nejkjete da ja gledaat i da si rechat> Ej vidi ovoj kakva zhenska ima? Зоштооооо? Ооо зоошто?
Pa sta ako imas devojku! I ja imam knige pa ih ne pipam ! - Напишано од машко Чувството кога свиѓаш некој згоден фраер од Аеродром . - и шо сеа ако свиѓаш некој од Аеродром? The people don't have smarter work and they must create Jana Burche's fake profiles - колку се замараат луѓево со идоливе ејј...бар точно да беше напишано 160 cm, jbga, al' mene i dalje zele.. - поента на групава?: Ми се смачи секој ден да гледам ретардирани статуси на ѕидот =.=
Незнам зошто ама ептен се смеам кога ги читам статусиве на англиски на една колешка моја.Не знае англиски ама ич па имам осет дека појма нема што опнала на статус. плус цело време се восхитува на ликот и делото на Мерлин Монро- ќе се џитнам од шести ако правилно одговори на следеќе питање : -Таа беше а) актерка б)играше фудбал Малку е чудна ( знам ова веќе преминува во оф топик озборување) на светот има само две другарки, цел живот.Откако постои не излегла да се дружи со некои други освен со нив две, не си дозволила да биде видена во јавност без нив.Ептен ми се јаки затоа што имаат специфичен препознатлив дрес код .И нон стоп си објавуваат. лајкнуваат и коментираат турбо фолк хитчиња едни на други
Сите успеаа да го вратат стариот чат .. а кај мене неможе зашо ја сум со најновата мода -.- хахххххххххххххххххххххххххаххахахаххахаххахахаха
И мене не ми се верува зна4иииииииии, какви идиоти, нема никој на нивно нивоууууууу, кој би му откажал на Виктор4е, незнаат какви фан4иња има оннн... : ****** Изгледа нема патување за Франција за Вики.. Едит Сега глеам роденден му е на 12ти февруари. ГО БРУКАШ ХОРОСКОПСКИОТ ЗНАК БЕ!
Не ми се верува дека некој може да напише вакво нешто а е за најголемиот лигуш на светот Џастин Пипер ова де Бибер Taj matori prosto ne moze sebe da poredi sa Justinom,jer su obojica sasvim 2 suprotne licnosti. Justin tacno zna kakvu muziku da stvara za svoje fanove,i odatle mu onoliki uspeh. On zna kako da se snadje,i nije tacno da ce brzo nestati. On je toliko originalan i poseban i ima toliku grupu fanova na svetu,da ne mozete da zamislite.On je legenda vec,zato sto niko ne moze da postigne ono sto je on postigao za samo 1 godinu. Tako da,@amy lee to sto se tebi ne svidja njegova muzika,jer si ocito neka rokerka,ne znaci da je nekvalitetna.Bolje da se slusa Justin nego da se slusaju agresivni narkomani.Svakako,svako ima svoje misljenje. Vi sto govorite da ce Justin da propadne kao npr. Jonasi,samo cu vam se nasmejati u lice.Jonasi nisu imali veliki fan base,nije ni cudo sto su propali.Nisu bili dosledni sa pesmama,i grupa im se raspala,pa zato ih niko ne slusa vise.Justin Bieber je dosledan,samo redja hitove i svaki dan je sve poznatiji i poznatiji. Dokazacemo (Justin i njegovi fanovi) vama suprotno,da Justin nece biti zaboravljen.Vidimo se za nekoliko godina… Ако разбирате српски верувам дека ја разбравте поентата на девојчето
Фраер си па ќе ме заебеш, кучка сум па ќе наебеш. хахахахахухаухауахауахуааауахуахаухауахаухауахаухау прост народ силна држава
браво.рс одам таму за да прочитам некои новости и кога ке видам вакви коментари ми иде да се обесам.Уште малце за светец ке го прогласат .
Повторно за Пиперчето ja mogu da pricam sta je hocu niko ne moze to da mi zabrani!!!!!i da Jus je legenda,Jus je legenda i ponavlajcu to jos 10000000000 puta!!!ne mozes to da mi zabranis………da,meni cu pevaci rok muzike narkomani i oni za mene nisu legende…….jedini ko je legenda naravno pored Jusa je Michael Jackson….i necu da se prepirem sa devojcicom koja je ispod mog nivoa……….ajde cao!!!!!! NECES TI NIKADA NI PROGLASITI JUSTINA LEGENDOM NITI CES GA TI IKAD TAKO ZVATI. ALI VJERUJ MI ZA 30god. PROGLASICE GA NjEGOVI FANOVI LEGENDOM. I da te pitam nesto. Jesi ti vidovita??? ili sta vec? ne necu se smejati zbog svega sto sam napisala………i necu vise da se prepucavam….videces da ces se kajati zbog svega sto si ruzno rekla o Justinu!!!! Film je odlican!!!najbolji film koji sam ikada gledala!!!!obavezno pogledajte posebno vi hateri…..kad ga pogledate kao sto je rekla It’s Bieber,bitch. bice vas SRAMOTA!!!!I ja doka sam gledala film isto sam htela da zaplacem…..WE LOVE YOU JUSTIN FOREVER AND ALWAYS ♥♥♥♥♥♥♥…..@Andjela Bieber cd je znam gde mozes da kupis,ali meni je drugarica skinula sa neta,tako da i ti mozes da ga skines…pozz Awww,mica… Svakako trebate svi da pogledate taj film,toliko inspirise i najlepsi je film IKADA. Kada bi ga hejteri pogledali,osecali bi sramotu sto su vredjali tako divnu osobu! Божеее каде со ваквите деца кадеее