Ауу ме плашат децава еве една моја фб френдица родена 1997 шо пишала на слика со неа и Иван а на нејзини слики
На единаесет годишно девојче татко и така и зборува? Дванаесет годишна.. Ми се лоши од вакви 'шмизли'.
Не сум најубава ама имам став, не газам секаде ама дигам прав, не сум некоја јака цура само сум особа која си може па си се ФУРА! Nikada nisam bila ljubomorna kad vidim bivšeg dečka sa drugom! Roditelji su me naučili da svoje iskorišćene igračke dam onima koji imaju manje sreće. Mrzisн мe?! Mozнesн saмo da мi pljunesн ispod prozor, da мi se klizaju udvaracнi! ♥ дескрипшн на исфурана осмооделенка
Значи девојчево се има сликано со цела македонска естрада и сите ги обожава посебно и ептенски и сите и се омилени, ова е само дел од тоа што е напишано под сликите
^ И јас имам една ваква во френдс, само оваа ја обожава и сака „најпревише“ и цела српска естрада... А можда е и истата?!
Во сабота во мојот град во еден кафич има свирка Иван, а во друг Виктор. Ова е статус на 11-12 годишно девојче. А дечкото што го напишал коментарот подолу, Господ да го поживее. Ѕвер!!
Незнам точно колкава е ама најмногу и давам 11 години... Бтв да и и видите сликите, она и нејзините другарки и сестри како тетки се облечени....значи они ја прескокнале фазата која ја поминуваат 12/13/14/15 годишни девојчиња - облекување ко девојки и тоа пто е можно по разголено, они одат право на тетки
Aj жити мене прашај го девојчево како е можно, за нив ,,севишниот,, Виктор истовремено може да биде и обичен и различен од другите
Абе тоа ти е ..младината е испореметена уште од 5 одделение со дечковци се расправаат. Пред време си го живеат животот наместо да уживаат во детските години..