# „jass nema da zaspijamm durr ne se priklucii viktorr...se soo mi lezi na dushaa ke kazamm ♥ ♥ ako treba do 5 sabajle“ пред 6 минути # „ Se prasvam dali kje imam zboroj.. posle seto ovaa.. da ja iskazam tagataa?? :// Ne Vervam...“
Божее како да им умрело најмилото нешто. Ц Ц Ц А како смеат Тоше да го спомнуваат. Па знаат ли тие дека Тоше за Виктор е ГОСПОД! За Тоше кога почина немаше вакви работи, туку сега за некојси таму кој до вчера на никој не беше познат.
Ne mom pokjee... otii vakaa...?? Ne mi beaa dostaa... tie godinii.. so gi imam pla4enoo.. trebashee i ovaa da ni go napratt.. ne e ferr!! :'(( :'(( Poslee tolkuu vremee.. pak na tagaa!! Lele...lele..lele..lele :'(( Nee mozam.. da povervamm!! I vo sonot kje pla4am... ovaa nenormalnoo e tesko podnoslivo :'((( ((((( 48 minutes ago · 2 people [rasanjeto e dali ke zaspijammm :'(( 47 minutes ago · 1 person prasanjeto* 47 minutes ago I to sho vikas... samo mene mi e strav shoo.. ko kje imash pla4enoo.. od sho kej se navlaznat o4ite od solzii... polesno se zaspivaa... am too deka kje pla4am vo sonott... se plasam... ne mozam da podnesam.. bolii ovaa!! Bolii... teskoo ee :'(( 44 minutes ago · 1 person
Светецот аман бре деца свестете се. Па и песната зошто отиде? Боже фино те молам прибери си ја вересијата џан`м..
http://www.lajkuvaj.com/54790/ AHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHA!!!! Господ нека им е на помош на девојчињава.. (смајлиштосекрсти)
(смајлиштосекрсти) хахахахаахахахахахахахха е не можам поке..покрај овие глупсоти ова капаче ми бешее хахахахахахаххаахахаххахахахахаха
хаахахаахахахаххаахаххахахахахахаххаха хахааххахаха е не можам поќе готово..врв се овие децаваа хахахаххахаахахахаа