Сега видов кај еден дечко на профил Religious views : Atheist потоа во About me : Only God can judge me ! Oчигледно е дека не знае што значи да си Атеист
Статус "Hajde da se muvamo zasto da se cuvamo xD" Од доле коментар "Taka si e!" А најжално е што девојчињата имаат по 12-13 години
Јас сум таа што ги заведува сите машки што од мене сите губат свест НО за сите шмизли имам добра вест дека сеуште сум таа што ја нарекуваат THE BEST!!!!! ♥♥♥ Спојлер Моја соученичка.. најтрагично е што многу е грда пустата
Zivce //// Виктор само за тебе направих групи и ти си во неа само да знаеш дека дома по ѕидовите пишам викторапостоловски на патот пишам во сите те тратки и нан двојот ѕод...ТЕ САКАМ..♥ пред 2 часа · 1 личност пишува,ама уште не знае убаво да пишува
Дома ќе го носела ејј! А 20 годишна девојка го има напишано ова Хахахаха оваа сонце во глава ја удрило . ___________ „На крајот љубовта Победува,НО додека си млад љубовта Повредува !“ Оо боже девојчево има 15-16 години незнаете кое искуство го имала кога БИЛА млада па сега не подучува,ама битно на крајот љубовта победува!Значи не се секирајте колку и да ви оди наопаку љубовта на крајот победува (е баш сега ми текна на пепелашка,снежана ете и сликовито можете да си замислите).. Уште неиспилена ни кажува за љубов ...Боже господе..
Имаш 200 Like..И сега се разубави?? Не јас не сум зависна од фејсбук туку од една личност што е на фејсбук ♥ Зошто си ја дигаш цената! Ти кажав 0 најдобро ти стои ! Ljubovta e kako erkondisn, ednas gree ednas ladi, pazi denovive kaj tebe da ne zaladi Као демек ти ме сакаш и као демек ја ти верувам Бившите секогаш се враќаат, макар само да ви кажат дека нашле нова љубов... te sretnav bas koga ne morase.te zasakav bas koga en trebase a sega ja neam taa hrabrost da te zaboravam Љубовта е како војна: ја започнуваш кога сакаш, а бојот го напушташ кога се изнемоштеш! Jas tebe te sakav ti mene ne, jas tebe ti zboruvav ti mene ne, jas tebe te posakuvav ti mene ne, jas tebe te gledav ti mene ne, jas tebe te zaboraviv ti mene ne. .!. odakle si bas nju nasao ...... На 12 годишни
Веројатно се има збунето девојчево, колку што знам јас тогаш кошарка имаше Спојлер без забуни фб ми е на хрватски наместен
Viktor Apostolovski Epa de4ki, bidejki imam premnogu lazni profili,probuvaat da mi sozdadat problemi ili ednostavno da se predstavat vo moe ime, zaradi nekoj interes..jas resiv...da gi deaktiviram site 3 moi postoe4ki account-i....site onie koi sakaat da ostanime vo kontakt....neka se prefrlat na mojata Fan page... kade sto ke mozam da vi posvetam ednakvo vnimanie na site i kade sto ke bidat prosleduvani site informacii vo vrska so se sto pravam Коментари: Јаворчє ______Oh..shit A inboxx ( Ama aj taka si reshill.. about an hour ago · 1 person Ahilea ______barem proveri inbox pred da go izbrishesh ovoj profil... about an hour ago · 1 person Pavlina ________ te molam samo vrat i inbox ti se molammmmmmm i posle so sakas prajjjjjj about an hour ago Milena______ duri i od tebe staviv slika ne te molam 59 minutes ago · 2 people Milena_______ aj ziti biga ne go pravi toa zasto mnogu te sakame 59 minutes ago · 2 people........ i don't wanna live on this planet anymooore!
Ризница на срцепарателни, да ги ринеш со лопата нема да ги изринеш . Оооф Боже, прибери си ја вересијата...