oh my fuck god....не верувам на очиве.... .... она со земјотресон ....лелеее се убив готовооо... хахахахах ... значи пубиртетот на денешниве деца бил ваков хахахаха леел боже што веќе нема да чујам.... хахххаха
И после ме прашуваат зошто немам Facebook ?! МАКА МИ Е БРЕ ОД ОВИЕ ЛУЃЕ И НИВНИТЕ НАУЧНИ А БОГАМИ И ПОУЧНИ СТАТУСИ!!!!!
" Bolja si " od apokalipsa ona je imala samo 4 jahaca Сега го видов ова на фејсбук еден го поставил за статус
Кој на Друг му копа Гроб, сигурно е Гробар!!! И дефф на кинезите не им се спие цело врме, такви им се очите!!!
Јас имам нешто трето... Се стркалав од смеење. На 12 год. сака да ја сфатат колку е посебна. Или стварно е посебна или стварно е ретардирана.
Ama, od malo devoj4e e napisano, da se razbereme! Не озбилно, 5то одделение ќе става слика од личноста што ја сака... Боже мој.
Хаха не знам дали да плачам или да се смеам. Pozdrav hejteri! Pogledajte Justina,pa sebe,pa opet Justina.Nažalost,vi niste kao on.Ali ako ga počnete slušati,mogli bi postati Belieberi. Pogled gore, pogled dolje.Gdje ste?Na stolici.Što imate u rukama? OLLG ruže.Pogledajte ponovo!Sve je sada stvarnost.Sve je moguće kad slušaš Justina.Ja sam Belieber
(imeto) te cekam utre nakaj 8-9 sat navecer kartite da gi donesesh za greatest hits!♥ I taka ke bide dojdena (imeto na dr devjce) .Dvete kaj mene vo new home ve cekam.♥♥ Ко божем не можела во порака да им пише