DOSTA MIE VEKE OD KUCKI KAKO TEBE OVA BESE POSLEDEN PAT koga ke umram pokazete prst kon nego mnogu tesko nekoj moze da me napravi ljubomoren A posebno ti male4ka napravime ljubomoren so nekoj sto vredi A ne so toj proklet mrsulko FRST Love Lost Love Нема смисла да си самa еи да си си права дама баш ти фали некој како ја * Брзај, брзај прваце во училишниот двор таму те цека уцителката со сипка од стол Zar ja da te peglam a ona da te gužva!
Сликава не е ни статус, ни коменатар, туку порака на чет. Вака го најдов, превземено веројатно од Демотивација, ама мене ми звучи трагично. Оди уби се човеку, дури имаш време!
seksot e dobar za zdravjeto, zosto ako ne se ispraznite, moze da napravite glupost, kako sto e slucajot so siluvanjata sto gi izvrsuvaat monasite, koi nemaat sex, a siluvanjeto vodi do rivicna prijava i najverojatno zatvor, kade sto ke jades kotek i ke te mavaat po bubrezite so lakti...znaci redoven sex-zdravi bubrezi E ова ти се вика побивање со аргументи
Леле мизеријо... Со ова официјано апелирам дека ни треба група за жални статуси и коментари. Девојките се помали од мене 2 години.