Најголем изумот е струјата,зашто ако небеше Никола Тесла ке гледавме фудбал во темница!os2: па телевизијата на што работи бе море?!
Денес сум најсреќна!!!!!! хахаха аууууу од вакви статуси и од уште поглупите коментари, ми доаѓа да го фрлам лап топот низ прозор. глупости живи. и што е најтрагично коментирано од 23 годишна девојка. аман брееееееееее Пијам кафе. - Многу ми е гајле што правиш. Ќе одам на свадба. Shopping. - Фалење до бесвест. и да не набројувам, може ќе се пронајде особата овде па ќе се чудам што ми се дешава...
Ako lubovta e droga tokas jas sam najkolemata narkomanka.....♥♥♥ Ај што е глуп статусот па и неписменоста е изразена.Па 16 години има девојчето нека се едуцира малце.
kOpiraj kOlku sakas, epten stara fora, nO mOzam da te sredam sO dva zbOrA. Aman veke Ozdravi Od taa pusta ljubomOra ! Zivot je lanac bez kraja,mnoge od nas pogresno spaja,veliku tajnu krije u sebi..Dali sam ja nesto znacila tebi ? Slatka nasmevka na liceto mi blesnuva , kaj sto odam koj me vidi,zbesnuva . Sry..ali nemam respekt za drolji . Mala stala pored tebe , misli da je faca..I sad kao mene komentare baca . A kako volim to kad mene pokusava da sjebe a na kraju sjebe i tebe i samu sebe . Овие наку*чени статуси ми се најсмешни . Да не е смешно би било жално .
Значи ова е врвот !!! Абе се превртев всушност не е дотолку трагичен мене баш ми е добар Македонија на Македонците !!! Солун е наш , *урот си е ваш ! 2013 ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА !!! Што луѓе ќе беа бре ...
в0лим т0 када п0гледам у тебе...А ти веч гледаш у мене ♥ Ме оговараш,а не си ми ни до пола...Не ми е лесно да сум на врвот али некоја Мора! ;]] ♥ извини срце ама не си на баба пензијата за да те чекам ! ♥ Бројам до три, - а на два те тепам ! - Curo,nemoj da ti mama ljubi sliku na banderi...zato dalje od njega..on je moj..!!! Многу ми се дебилни статусиве -.-
На темава се коментираше за... ФИБА потврди: Македонија поднесе кандидатура I treba da ja dobieme ovaa organizacija zatoa sto mozeme!!! Reply · 6 · · Wednesday at 4:24am Otec Dusko · Sv. Petka at Makedonska Pravoslavna Crkva pa sea dali mozeme ne se znae Reply · · Wednesday at 4:28am Stoimenova · Charshija A zoshto Oche takov skepticizam...? Reply · · Wednesday at 4:49am Otec Dusko · Sv. Petka at Makedonska Pravoslavna Crkva pa pari treba mnogu Reply · · Wednesday at 4:53am Real Angel · Најдобар коментатор Otec Dusko ......Pa Oche Dusko,ako Vie kako Crkva pochnete da si plakjate danok i ostantite drugi drzavni davachki,Ve uveruvam deka ke ima pari za sve....dodeka ostanatite crkvi,dali katolicki ,protestantski kupuvaat kukji i otvaraat domovi za bezdomnici,se grizat za tie lugje,Makedonskata crkva kupuva hoteli,novi mercedesi,ucestvuva skoro vo sekoj kriminal....popovite stanaa milioneri.....bashka ke se ispotepate megju Vas koj da otide vo preku okeanskite zemji... Одговори · · Среда во 09:58 го среди
Замисли: Јас лежам во болница, имам проблем со срцето Ке умрам за 60 мин. Дали кје оставиш се и дојдеш до мене,да ме видиш за последен пат? Ако да,лајкувај го статусов.Копирај го ова на твојот статус па види кој ти е пријател а кој само лаже..,Многу ова ке нејќат да го стават ова на својот статус,затоа што се плашат да немаат многу лајкови,али мене ,тоа не ме занима,поубаво 1 искрен пријател ,него 100 лажни!
Оваа се одговори на една моја ФБ пријателка , се газам кога ги читам -------------------------- -------------------------