Прв дел од кастингот за админ : -Име: -Презиме: -Години: -Заколни се дека не си хакер: -Линк од сите твои страни : -На кои програми знаеш да работиш? -Град: -За втор дел 312 фанс ! Тој што ке ги изврши овие чекори добива 30 поени!(тој што ке има 90 поени вкупно од сите 3 дела добива админ)!
Имам еден дебил на фб, секој трет, четврт ден, овој статус го става, и кога и го стави, сум во страшно, страшно искушение да му пишам, ДА ТИ СМРЗНЕ ДА ДАДЕ ГОСПОД Глупави луѓе, бре!
Кај една на фб имаше еден пишано коментари на слики повеке ... преуба си нога имаш како СТУП друг имаше на истава слика кукурикууууу па коментари од типот лајк огроменн закон, боба (наместо бомба) си уш малу че експлодираш а и на сменат статус на врска го пишуваше следново тој/таа премина од ‘‘во врска‘‘ во ‘‘слободен‘‘ и една и имаше во коментар преуба си стварно има многу неписмени ама многу убо си се изнасмеав во коментарите од сите не само овие..а има некои уште потрагични господ нека ги поживее тие што ги пишале коментариве се изнасмеав
ХАХАХАХАХА ! После тоа го избриша постот и поправи во "I'm sorry...Verry good win guys!!! #GoArsenal" Слабо англискиот,јбг Еве уште едно Забега народов готово
И пак не го поправил како што треба, Very се пишува со едно R. Иначе да не бидам офф, јас во оваа категорија на трагикомични статуси би ги ставила статусите од типот: " Најубавоо си поминавме во Колосеууум. Леле најјакооо. Најголем поздрав до ( и сите со кои што бил/а ги испотагнал/а ) " и потоа следат коментари од типот: "Еиии да најјако" ; " А тојј па го виде колку беше убав, аууу"
Нека се скаменам во моментов што и сама ќе се понижам, но бившиот мој лупа такви статуси редовно. Абре почесто го обновува статусот со истата реченица, отколку што заби си мие. Очигледно некоја веќе му го изразила сочуството со смрзнувањето како што си сакала и ти, па имаше пред некој ден Si go toplam. )) Битен е идиотизмот и ренесансата. Па сега ти мила земјо, зини и голтни го. Заедно со оваа што трпела ладности наместо жештини. Можеби и му оладел... па се надева дека може да го подгрее... тоа што останало...
многу ми е интересен и симпатичен професорот по Философија.Приметив нешто ама ај,....)))) - леле како го погодив ова прашањето и јас за Декарт дека `се сомнева во се`онака од ракав Што придонесува повеќе за БДП-производство на една фунта плескавица или производство на една фунта кавијар ?Зошто?
Тотално те подржвам зато и јас немам а ниту сум имала некогаш...многу патетики и лицемерија е невозможно нешто...простотилок