А јас вака го видов прееска Спојлер Вистинската девојка мириса на парфем, а не на сперма нешто поглупо не сум прочитала
На ФБ напишете Изронатата Во Суратот во пребарувај и смејте се на "нејзините" статуси на ѕидот Спојлер 30 like и бирам некој за врска -.- (сите ставаат па да бидам и ја у шемa) Спојлер ЛЕЛЕ БЕ ПА НИШО НЕМАМ ; НЕ СЛАВАМ НИГДЕ СКАПЕТЕ СИТЕЕ. Спојлер 100 лајк и ставам слика од тој што го сакам
Повеќе е комичен него тргичен ама ајде Спојлер Ja izgubiv devojkata... koj ja najde, neka ja zadrzi !!! )))
Ова,од на ВиктоЛ4е профилот.Некогаш ќе се пресмејам од некои си други што пишувале на неговиот ѕид,а понекогаш од негови објави и коментари. Ова од други: Од него: Кога ќе го видам со тоа 4-ворчето ми се лоши
И после следат коментари те сакам срце ,фала дечки нема сега да ме згазе кола Господ да чува... Најмногу што мразам е ова постирано на некој ѕид Не сфаќам која е смислата тука? Значи и двајцата се онлајн наместо дирекно да напише на пвт , углавно се докажува : Еее гледајте со кој се познавам со кој ќе пишам претежно од основци Репликa: