Па не умрел!! Лелее што кажала мајка и... Битно е викторијанката да е задоволна, а дека нема реални шанси да сними одма албум тоа не е важно! Спојлер Се извинувам ако веќе некој ги постирал овие статуси, ама не ги прочитав сите...
А јас имам боља идеа, да му пишуваме сите па да му го затворат Спојлер профилот. Sorry. My mom told me not to put small things in my mouth. Ау, јака конкуренција помеѓу овие двајца. Христијан од кога заврши, леле, а Викторче до кај стаса. Само г*мна да се јадело, ццц. Мене па екранот од ТВ-то ми се скрши. Една фотка: Која предизвика болки во мојот стомак од смеење. И за крај, од кого сите се угледале - ТАДАМ, ТАДАМ! Сега сфаќам зошто веќе години уназад не ни носат циркус во државава. Патем, најјако ќе биде да ни дојде на темава некој ваков фан на Викторче, па да удриме на ремет. Сега ми доаѓа братучедка ми на гости, ќе го окрка реметот од мене.
Оставив коментар на една фан група на Виктор дека заслужено испаднал,редно беше..Кога се свртеа сите против мене,закани,бесмислени одговори Инбокс полн со пораки, мислиш атентат ми спремаат Me VS Crying girls
Јесте дека навивав за Виктор, али ете си испадна човекот, не пееше добро, јбг. И ми се чини дека олку хистерии немаше ни за испаѓањето на Кристијан. Иначе јас од ова се изнасмеав.
Исто и јас навивав за Виктор, ама не плакав и не пишував глупости. Кога тогаш ќе испаднеше или ќе победеше
Незнам да го цитирам мислењето од фб тука, не ми успеа али еве вака ке видите Спојлер дел од пораките
Кога пишуваш мислење, горе на таа лентата има за билдирање на буквите, за закосување и за подвлекување.До тоа за подвлекување има едно Quote и на тоа нели кликнаеш и го копираш текстот еве и сликовито се надевам ме сфати
Цел посто и е леле!! Да бе да, местено е, се што ним не им одговара е местено! Прв пат слушам дека не ги броеле гласови..?! Срам да им е!! Џиди џиди, ги караме!