Е ајде де... Вака нешто и една колешка имаше напишано. Дури продолжи со тоа-морам да легнам, утре рано ќе се разбудам. Ју донт сеј?! Или воопшто кога ќе налетам на ваков статус од стилот-добро утро, лека ноќ, мислам..?!
Имам еден цел профил за овде, ама ај најновиот статус. Лично ја знам типката, и не би било дотолку трагично, ако истата немаше 23 години и константно не пишуваше вакви статуси со уште подебилни содржини, пропратени со самолајк и не го носеше името Зла Барбика или барем да не ставаше крадени слики од Индиски модели кои малку заличуваат на неа за да добива напалени коментари од сељо мени.
Спојлер 31.12.2011 23:48 - Најубаво си поминуваме на Нова Година, овој ден нема никогаш да го заборавам ве сакам (и тагнати другарките шо чекаат заедно), најјако беше виното, во глава не удри (проследено со 325634246 срценца).После по 2-3 минути во коментар од една тагната особа: Ејј..срце, ќути, леле кога ќе си отидам утре мајка ми коа ќе ме види нема да ме познае, хахахаха..се клацкаме целити ве сакам сите (проследено во 984375037 срценца). По 2-3 минути друга тагната особа дрн. дрн. дрн.. Кога уклучив сабајлето, има што да видам. Па мајка му стара ако си толку многу убаво поминувате нема цела вечер да пишувате статуси и да објавувате слики. Боже, боже.
Девојче од 13 години става статус на фб: Dear Justin Timberlake can we be friends with benefits? Mislam HELLLOOOOOO allooo 13 godini friends with benefits... Ajde devojche eden FACEPALM za tebe malce da se osvestis... !
Девојчево нема ни 14 години,а пишува глупави статуси.Кого може да сака на 12 години?Само да се пишувало нешто... Каде замина технологијава?
Koментар на девојче на онаа сликата со предизвикот да го напраиш... на песната што ја слушаш во моментот да додадеш In my ass... девојчево од 13 години коментира Nedaj bozhe nekoj da ja slusha ''Do jaja'' vo momentov AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ... СРАМОТА!!!!
Има рааазни трагикомики...во моментов само ова ми текнува: Лајкни на статусов,а потоа пиши ми број во inbox и ке ти кажам што мислам за тебе.. И ПОТОА ЦЕЛ ЅИД МУ Е ПРЕКРИЕН СО ГЛУПОСТВА: 123443-srckaaa najubaaaa 3456789876543-ludoto chupee 65434-odbojkaroooo 765675-srclaaaak A за да не помислат другите што го читаат дека ова е молење за лајк пишуваат „ПУСТА ДОСАДА"
Истово девојче од 13 години Da sam imala kurac, verovatno bi me on boleo.. ali ga nemam, tako da me ama bash nishta ne boli Ми рече доста е, не можел повеќе. Сакал да прекинеме се'. Излезе надвор со големи чекори и знам дека го слушна пукањето. Не можеше да поверува, мислеше дека сум се убила?! Се врати горе во станот, но јас пак го зезнав. Си отворив шампањско. I sta? Ja sad treba da patim zbog tebe? Vazi, evo, umirem. -.-' If you want a prince, try to act like a princess... Not like a whore. ..... WHERE IS HER MIND????