Слика од Хурем, и коментар: Да,ахааам...кога ќе пораснеш ќе бидеш како неа. Која глупост -.-Ама колку да се чкртало по ѕидој.Девојчево кога ќе седне по 2-3 сати и само објавува статуси,пишува коментари, уфилмана работа, а мисли демек видете ја што пишувам.Ај тоа,ама ми стигнуваат и нотификации,ама не ја бришам...за инат. Боже,господе......... Wall-от и вире од глупави статуси, големата женска, ги жали "дечковците" што ги нема. Еве неколку од нив. Еве и од нејзината сестра, што има само 11 години: Ајде да оставам и за следен пат, да се посмееме. Можеби и не е за смеење, ама ние не сме им мајка и татко да се грижиме за нив.
1. "Во животот има падови и станови, треба да знаеме како да се носиме со тоа!" 2. "Јас не сум кока-кола за да ме најдеш под капаче, не сум фанта за да ме свртиш на игра јас сум швепс, само за искусни!"
Mislis de sakaf ? hah ne , jas bev ku4ka i te frtef poso sum takfa ma4ka,mislis jak si ? samo misli. lajkujem.com Ахх деца, деца...до кога веќе вака?
Не е статус ама и те како е трагично,што ли нема да видам на фејзбук. Добро има ли граници човековата глупост?
Си постирало слика од нејзе девојчето, ок. И едно машко и пишало коментар: Ti fali samo 4alma i pak ke bides Спојлер pi*ka , и сега јагодката на шлагот е тоа шо она му напишала: Еee..ne zbori taka we, ina4i fawaaaa ♥.