Само што се укл на фб, гледам наставано статуси на 12 годишно девојче и одма се сетив на темава објавено од лајкујем.ком Врвот на сe' е тоа што има напишано статус: И следуваат коментари: -Срцииии не збори така не е вреден толку. -Јас ќе те убијам ако уште еднаш видам вакво нешто. -Батали го. Живеј понатаму. итн.. Во кое време живееме и со какви луѓе делиме воздух. (Смајли што се крсти) (Смајли што удира глава од ѕид)
А зошто гледам дека исмејувате и членки на Фемина? Нели е ова стриктно за Фејсбук и другите социјални мрежи? Да не бидам офф, најтрагикомичното што го видов деновиве беше дескрпшн на слика: My life - my RULERS.
Viktor Apostolovski Ajde Viktor....dosta dremis na fb stani i odi na fax.... Ми се допаѓа · · Сподели На .... и 76 други им се допадна ова. Viktor Apostolovski :amaa neeeeejjjjjjjjkkkkaaaaam! Viktor Apostolovski :nekjis...ama koj te prasva...hahahaha aj ziveli Е мутавово детиште само со себе си направи муабет на фб,сам си напиша стасус,сам си искоментира,алал нека му е
Мрш бе таму на 13 години ќе пишела за љубовта, уште што не знае носот да си го избреше. На 13 години јас не знаев лапање што е, а не па да давам коментари на тема љубов. Многу си мислат дека се солидни денес Бог да чува. На 13 години грозно ми беше да помислам дека на некој треба јазикот некогаш да му го лижам.....
Со новава песна на слаткар „Олабави ме“ 12-13 годишниве го отупеа со статусите Нема избор пишано и е да биде глупача. Dechko , te molam olabavi me ! -Другарка??..Таа е личноста која е секад тука за тебе и во добро и во лошо! Која ги трпи твоите цимолења за дечко.Те трпи и кога ќе те прифатат ненормалните Кога неможете ни ден да издржите без да се видите и да си изнакажете се...Таа е личноста која ја сакам НАЈМНОГУ! ♥ (утре ке се скараат и во очи нема да се погледнат) више ми се од ваквите *аман бе не бев јас таква на тие години