Како што се движат работите, на фејсбук во иднина очекуваме и вакви статуси: Бремена сум Лике - да го родам ! Коментар - да абортирам ! Сподели - ако мислиш дека си таткото...
Viktor Apostolovski Вчера Gladen sum... Ми се допаѓа · · Сподели На ******** ********* и 53 други им се допаѓа ова. ---------------------------------------------------------------- И шо сеа точок да ти купиме? Во иднина ќе почнат да објавуваат "Ми се моча" (смајли шо се крсти)
Abe drugarki sto imam zlatoooo a ne im kazes nesto a ne prenesat odma na site ama oni kako na niv sto im prilega ne kako sto e -.-' !!! Да имаш убав газ е луксуз ,а луксузот неможе да го има секој ! - Леле ова кога ќе го објави некоја дебела или рамна ко даска Вистинскиот нема да ти раскажува љубовни бајки - туку ќе ти ја подари љубовта од бајките! - Девојче од 11-12 години
Спојлер Macedonian Idol Нема повеќе пениси и задници во Жена парк! Мислам дека е доста недоличен коментаров !!! за еден „медиум“ ако може така да кажам !!!
Колекција правам од трагикомедии на фб. Една прееска ме аддна (седмо одделение) и ај ја прифатив колку да поманијачам и еве што ископав: И уште многу вакви. Море секирчето мое златно...
Напишано од осмоодделенец само без цензурата.. Кои жени си ги видел ти во животот бе? Мајка ти и баба ти?
дечкото има 25 год девојче од 14 год - искрено се прашувам дали воопшто родителите и го гледаат тоа што го пише
**I had a dream I was KING.. I woke up still KING ***Pred da izvregjas nekoga izbroj do 10...mozda jos nesto ke ti padne na pamet..! **Мамо, Барај си зет јас дигам раце !!!! **Насмевката воопшто не е лош почеток на едно пријателство, но сигурно е негов најдобар краj **Ако ти велат, Никогаш немој да седиш на Две столици.. Ти на тоа одговориим,Да но, на три може да се прилегне !!! *Многу пати им ги заборавам имињата на некои луѓе, но никогаш не заборавам кој бил човек, а кој идиот!
Некои луѓе се толку бедни што не ја заслужуваат ни мојата омраза !! И најдобриот пливач може да се удави во женската солза.. Вистинските мажи се верни.Тие немаат време да бараат други жени бидејки се премногу зафатени барајќи нови начини да покажат колку ја сакаат својата.. Никогаш не сум барала некој да ми симнува ѕвезди од небото - туку само некој кој ќе ги гледа заедно со мене...♥!! Не зборувај лаги за мене, да не почнам да ја зборувам вистината за тебе ! :] Таа љубомора те изеде ма овцоо.... и коментари: to e mozat samo da ti ljubomorat i nisto drugo ele znaess opaaa i takvia le e odimalo mater Abe srcka ona moze na tebe samo voda da ti nosi nish drugo ♥! Mwah Cedo cena te tuka * Mrsha nekoja.. P ♥ Ele cedoo..* ♥