СЕ ГОРДЕАМ СО МОЕТО СРЦЕ. БИЛО РАНЕТО,ИЗМАМЕНО, ИЗИГРАНО,ПОВРЕДЕНО, СКРШЕНО НО НЕКАКО СЕ УШТЕ РАБОТИ!!! Не загледувам по фб статуси ама ова ми падна во очи малечково душичка има само 11 години , па кога стигна не ми е јасно.
If you broke my heart, I'll broke your face! *Статусов е вонвремеснки, дека убаво ги смутила млаџата и минатото и идното време. Ko avijon tjelo imam nosim tesno nosim kratko kada prodzem uvek kazu opa kakva macka... I u pizdu materinu da odem,opet bi bila kriva za sve. * Само ти оди у п.м. Судбината може да ги меша и дели картите... но играта ја играм јас! * Мојата судбина гуцка покемон топки, па не се фалам.
Љубовни статуси - Пред два дена: Само кошаркари у обзир. - Сега : Само фудбалери у обзир Forever Alone ...
„Долази Чак Норис код маме, и мама га пита: Шта је сине, опет _________ (име на личноста)?“ What on earth?
-Е Срцка Моја Ебати Крвта Твоја Кје Дојде Мојто Време Ќе Трчас Ти По Мене..!!! -Ти си за мене прочитана книга и кој сега те чита баш ме брига ! -Сите во шема, јас во дилема ! WTF? Девојчето има 11 години.Не знаеш дали да плачеш или да се смееш.
Коментарот е превземен од веста обајвена на фемина за новиот дел на Twilight, неможев да се воздржам а да не го споделам со вас. kikimarice sekako deka ke bide SUPEEEEEEEEEEEEER do sega site se bile preubavi filmovi i plus toa jas ja pratam na kristen stewart veke 3 godini i ona e moj fan SAMO ONA I NIKOJ DRUG imase edno interviju deka kristen zboruvase za breaking dawn 2 del i kaza taka: deka ona i site drugi se dadele naj dobroto od niv za taj film da izleze super i kaza deka i ona so dusa saka da go vide filmot i deka se emocionira mnogu od taj film i oti se napravile nekoe iznenaduvanje za fanovite na twilight
Истата од погоре Se digas se pravis jaka picka,a nemas gz da ubies pticka,mislis deka nemas nikakva maana,a decko mi ti e slaba strana. .Se obiduvas da me KOPIRAS i so toa da me NERVIRAS..XaXa ma PUKNI KU4KO..ne se ZAMARAM..moze samo da te SAMARAM. Onda je došao ON i svi ostali su postali nebitni. Ставила слика со другарка и‘, а под неа ЈЕДИНА ВРЕДИШ ОД МНОГИХ СИ БОЉА! УВЕК СИ БИЛА ТУ КАДА СВАКА СУЗА ЈЕ ПАЛА.. АКО ЗАТРЕБА ТИ КРВ ,ТИ ЈАВИ,ЈА ОДМА СЕЧЕМ ВЕНЕ. Лесно е да смуваш и оставиш, биди фраер па засакај. Kako izgleda savrseni decko? - On ne izgleda, on se ponasa. Znam da me mrzis... Rekao mi je sinoc tvoj bivsi decko... Nisi status,ali sviđaš mi se ZAJEBI POLJUBCE NA FEJSU, DODJI DA SE LJUBIMO KO LJUDI. На секој статус има и смајлиња, ама не ги собира овде, многу се.