доброоооооо бре прекинете да ги терате луѓето вака да ви лајкнувааат-.- мала спушти се на земја (незнам ни колку години има)
Before Sex, you help each other get naked. After sex, you only dress yourself. Moral of the story life, no one helps you once you're fucked. од девојче што има 15 години
Од кај ги наоѓате овие 9,10,11,12....годишни девојчиња??? Многу некако Извинете за офтопик мене во принцип ме нервираат поговорки со кои што се прават многу паметни,а уствари ги препишуваат од некаде -_-
Можеби не се статуси, ама кога девојчиците на Фејсбук ставаат слика и под неа и под неа коментари од типот Срце најубава си не какај Дај не заебавај најубавкаа сии Или вечното кратко ама слатко коментарче - Убаваааа! Зачинето со повеќе од 3 'а' и или Исто така тука е и Уххх од ваквите патетики на фејсбук едноставно сакам да деактивирам и профил и да не мрчам многу Или пак да ставам статус од типот Што викате???
^ Немој аман тоа да го направиш. Цел фејсбук ќе жали по тебе, ќе ти стигаат лајкој од непријателите, а и многу девојчиња ќе ти пишуваат „Немој срцка, не си оди, што ќе прајме без тебе?“ - А што прајвте со неа? И тоа прв пат што ги гледаш, и со нив што имаш едно здраво со нив.
Хахахаха Глоси точно така! Од одма сите ќе ми бидат другарки и ќе ме молат да не го правам тоа Ма ако јас се решам да деактивирам профил ќе го направам без да ми трепне око. Клик клик и готовооо А сум видела случаи кога моиве Пријатели на фесјбук со големо П, си ставаат такви статусчиња . Очигледно е дека само бараат внимание Иначе да не бидам офтопик, еве некои од поновите статуси на моите Пријатели. 14 годишна.. ај ќе сватам до негде... Уххх кај ја најдов оваа Оп оп најдов уште една Уште на српски кога ќе ми пишат статус.....
~Дајте ми мене една фанта дека сум фантастична,.... а за мојот драг еден коњаk ~I'm too sexy for my EX.
Јебига можда сум себично копиле, али светов е покварен! staena samo radi ocite ♥ (ова на слика. Ами и јас ќе се сликам цела оно, и ќе пишам дека е стаена само ради ѕидот, ако не )