Статус на 13-14 годишно девојче... Zovesh me ku4ka epa tvoj de4ko zove me "DRAGA" Леле колку ме нервираат дечурланава на фејсбук коа пишуваат вака еј...Ми иде да го искршам мониторот
Имаше домакинкава неколку лоши коментари од типот ај не замарај и сега ретко става такви статуси. Инаку најмногу ме нервираат оние коментари Ако не го постираш ова на ѕидот ке умре мајка ти. Една братучеда ми имаше таков статус ставено и и пишав ’’ Маре а да одиш на тета Буба(мајка и) ова да и го постираш па да видиме шо ке рече’’ Друго што многу ме нервира е што фб е створен за лицемери. па тоа срциња кисс4иња летаат на сите страни. Па мило па драго па совршентво, кај мене јас такви коментари бришам. Само што го напишав ова видов нов бисер па редактитам. Еве тинејџ статус Srcee .. za razliku od tebe ja sam san svake svekrve
Минатото е место каде се учи лекцијата Иднината е место каде што се применува лекцијата Не се откажувајте на средина Немам devojka али постои devojka што е причина за тоа ;]
Не не ова е врвот, девојкава стаила слика од тренинг и овој се нашол да искоменира Poslusen Decko Sluga Moze li da Vi gi cistam ubavite patiki posle trening? 6 Јуни во 17:26 · Ми се допаѓа
Nekada su cure pevale: -Spasi me samoče,ćutanja i plača, pomozi da postanem od sudbine jača. A sada: -Spasi me trudnoče i dečijeg plača, plati mi abortus, ubiće me ćaća!