Мрзливост – Би ви објаснил што е ама ме мрзи! Знаењето е сила,а со сила убавина не бива. Мислам дека има и други работи во животот што се поважни од пари,пиво и секс само што незнам кои се )))
Страната на списанието Космополитен поставила анкета: И ставиле слика од Селена Гомез. Паднале тешки критики дека не ја личи така, а една девојка застанува во нејзина одбрана.
Не ми е јасно зошто ги пишуваат тие глупи статуси , во стилот : ''Лајк и ќе ти пишам во инбокс: мување, врска и бла бла'' До кога вака ???
Ова денес го најдов, значи девојчето ставило некоја чкљ слика со + фаца, и едно друго девојче коментира, и малиот дијалог е помеѓу нив две. Еве слика, ги скрив имињата и сликите, нели да не нарушуваме приватност Спојлер Мислам дека оваа убаво и кажа ( на кирилично што пишува) Иако малку забегува со составањето на граматички точна реченица
За она второто-13 години има и пишува дека е пијаница Се ова објавено од 13 годишно девојче И секако од типот на ова Мора за се што сте направиле да ни кажувате на нас,као демек на нас ни е гајле дали си бил у ве-це или дали си се шишал А тоа дека ти е досадно,твоја работа. И изразот ми е ваков кога ќе ги видам овие