http://www.facebook.com/pages/Viktor-Ap ... 5959038571 Незнам дали отиде у прилог странава, не стигнав да ги `прочешлам` сите страни од топикот... ама ова мора да се види...дефинитивно ме насмеа Некој нека му сугерира на девојчево што значи зборот `усул`...or so...
ХАХАХАХАХАХА. Ова е веќе поодминат стадиум на ненормалност. Овие нашиве се ран стадиум, ама оваа веќе заминала.
Втора Шанса за ВИКТОРЧЕЕ? :'( with Ако го Вратите Виктор и Маријанчо да го вратите! xD. xaxxaxaxaxa!! ох леле...
лелелелелелелелеле ГОСПОДЕ МИЛ дали е можно????? не е смешно , ова е жално...и до некаде болно (умствено)
Фала ви девојки што сте биле толку активни синоќа, како слатко се изнасмеав Ма да, кога малце се подзамислив ми идеше да заплачам..Не бре за Виктор4е, за девојчињава...Почна серијалот "Кога малолетничките плачеа"
Кога би ги фатила една по една па да ги нашамарам убаво! ... Памет им лета ....пилешки мозоци ... ќе запаѓаат у трансови и депресии за некој си дотичен Спојлер мочко. Се изначудив кога покажаа како кубат коси и плачат, а и нешто што видов од ова статусиве ... дефинитивно со денешниве девојчиња не е ништо како треба. До душа ова паѓање во делириум имало и за Битлсите и Елвис и останати, ама барем тоа се светски легенди. Иако и тоа било нездраво. Ама сега во овој век вакви глупости...
Леле што е ова со статусиве бе? Еј, не ми се верува дека има некои што се толку малоумни. Ех, бре Викторе што им напави на децава
Хахахахахаххахахаааааааа дали е можноооооооо? Цццццццццц ... фбукот стана боље и од висцотека хааааааахааааа !