Врв на дебилноста ми е кога ставаат нешто од типот После некој контраш како мене ќе и коментира и одма брише коментар или целиот статус. И кога намерно ги прчат ци*цките (пардон,чорапите) па ги замаглуваат на фотошоп. смајли што се крсти.
21 hours ago near Skopje Nechu da mi nepismeni pshu pravila! статус на една девојка што учи со мене, кутрата понеписмена од неа нема!
остај сликите,глеј и и тоа во биографијата,ако и ја разбереш граматиката воопшто,18 години имала и син,господ да чува и да брани
Dusxo ne p0kusxawaj da budesx moja kopija,ispasxcesx smesxna.. Ми се гади од вакви ретардирани особи ...20 години има девојкава иначе
Спојлер Facebukov go razbiram kako pole za mentalen natprevar pomegju umnite, frustriranite, talentiranite, samobendisanite, zabeganite, sakanite, pozitivnite, pa duri i zlobnite...Da ne postoese ovaa socijalna mreza nemase nikogas da poveruvam do kade odi covekovata zloba, samobendisanost i potrebata da se privlece vnimanie po sekoja cena..Najmnogu gi zalam onie, koi edinstveno TUKA i samo TUKA, dobivaat komplimenti..Bidejki vo normalniot zivot, nema koj da im podeli..)))))))!!!! реализам
леле колку прости луѓе постојат значи Спојлер си го цензурирав презимето ха! Ronaldo Madridista Brate Cr kako e пред околу еден часRonaldo Madridista Brate Cr ako mozi da se znajme te molamm пред околу еден часХелена С.... Ee mozi be xD пред околу еден часRonaldo Madridista Brate Cr ok kako tije i metoo mene mije ronaldo kolku godini imas пред околу еден часХелена С.... Hahahahahahahah da be xd jas helena gledas -.- пред околу еден часRonaldo Madridista Brate Cr aha epa mene me vikat ronaldo pojcemm ama mene mije imato dario imas decko ako mosi da znamm
И под статусов коментари од другарките... уффф конечно ми падна камен од срце. Те сакам даденце мое,ама жал ми е што нема свадба да има баш ми се играше
Спојлер Девојки имам едно прашање за вас.. Колку јазици умеете да зборувате? Колку време ги учите? Каде? На училиште,на курс,посетувате приватни часови? учите од книги од видео касети од стручна литература и така натака.. Горди ли сте на тоа? Важи ли за вас правилото дека еден странски јазик е најголемото богаство кое го поседуваш и дали мислите дека важи онаа старата која вели колку јазици знаеш..толку луѓе познаваш? И на крај зошто баш тие јазици? Што е причината па од илјадници јазици ги избравте токму нив glamstik
Тигрицата Мелита Ракичевиќ ми е кралица ... Интензивна, длабока со немирна природа, насмеана, комична, идеалистка, бестрашна... Тоа сум јас! На сите верници да им го честитам Свети Ѓурѓовден ... Која е Мелита Ракичевиќ? Вистинската Мелита ја знаат само оние кои успеале да ми се доближат нечујно, а да не приметам... хаха се зезам. Мојата личност во суштина е многу необична, нежна сум, а цврста, држам до себе, никогаш не отстапувам од себе, принципиелна, жалостива и осетлива, полна со љубов кон животните и луѓето, голем помагач на луѓето, весела, ексцентрична, опасна ако треба, се кажувам во лице, мразам лицемерие, неблагодарност и неправда. (НИ САМА НЕЗНАЕ КОЛКУ СЕ МРАЗИ СЕБЕСИ ВО СЛИЧАЈОВ) Непоправлив воркохолик, секогаш динамична и енергична. Жена змеј хаххаа... НА ЖЕНАВА ДЕФ И УМРЕЛА ЦИГАНКАТА ШТО ЈА ФАЛЕЛА ... ЈАС СЕ МОЖАМ ДА РАЗБЕРАМ АМА ОВАА НЕ БРЕ БРАТЕ!
меене најсмешно ми е од маливе некое ко ќе напишши некој си статус а пак другаркае во коментар СРЦЕ КРАДАМ хаххахах