♦"zenska kletva : DABOGDA TI SVAKA DALA .... A TEBI SE NE DIGO ..."♦... Facebukov go razbiram kako pole za mentalen natprevar pomegju umnite, frustriranite, talentiranite, samobendisanite, zabeganite, sakanite, pozitivnite, pa duri i zlobnite...Da ne postoese ovaa socijalna mreza nemase nikogas da poveruvam do kade odi covekovata zloba, samobendisanost i potrebata da se privlece vnimanie po sekoja cena..Najmnogu gi zalam onie, koi edinstveno TUKA i samo TUKA, dobivaat komplimenti..Bidejki vo normalniot zivot, nema koj da im podeli..)))))))!!!!
„Лајк и во инбокс...“ Најобјавуваниот статус летово: „Тешко на вас што ве греe љубовта на овие жештини.“ „Скршено огледало носи седум години несреќа. Скинат кондом 18 години.“
Немаше ниту едно лајк... оди сега убиј се И сега што да правиме ние, да не треба да ти љубомориме Да ќе измислеа како да се отарасат од тебе смрдена една немам коментар стварно
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХААХАХАХАХААХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХААХАХХААХ...ЛАЈК КОЈ ИМА МЕНСТРУАЦИЈУ...ДАНАС САМ ДОБИЛА ПРВУ..НЕ МИ СЕ ВЕРУВА...ЦЦЦЦ..
Лајк и ти постирам ♥ (со зборови: Срце) , за другите да ти бидат љубоморни хахах Лике и дознај!! -Имаш убаво? -Те сакам? -Те мразам? -Досаѓаш? -Би се жртувала за тебе? -Излегување во град? -ФБ врска? -Бакнеж? -Прегратка? -Ми значиш? -Ти си ми мене? -Ноќно шетање? -Момче/девојка за тебе? -Оцена за изглед (1-10)? -Ми се допаѓаш? греота е бре има 14 години, а животот и е веќе богата љубовна приказна хахаха, па смотанко се си искажува на фб со кој е, како е, еее таа молба за лајк на фб ја направи поет