Не е статус,ама цела почетна ми е полна со идиотскава реченица Спојлер Прашувајтеее...досадно.. Ask! me zaboravivte... prasajteee и секако линк од нивниот аск.фм
Трактор,мотор,кола,точак, Трактор,мотор,кола,точак, Трактор,мотор,кола,точак, Трактор,мотор,кола,точак, ИСПРАТИ ГО ОВА НА 10 ЛУЃЕ И ВО ДВОРОТ КЕ ИМАШ ТОЧАК
Ask,ask,ask,ask,ask,ask,ask,ask,ask,ask,...... прашајте,прашајте,прашајте,прашајте досадно еее !! ^.- Ма немој, досадно ти е ?? Иди фати книга, ако веќе ПУКАШ ОД ДОСАДА Следно е ова : Број у инбокс...за дали имаш шанси кај мене!! Like и ќе те боцнам ако мислам дека си убав/а Спојлер На секој 1 лајк одговарам на едно прашање D 1. Навивам за? 2. Кој моментално ми недостасува? 3. Сакам да се шетам? 4. Омилена боја? 5. Имам брат или сестра? 6. Омилен спорт? 7. Омелен филм? 8. Боја на очи? 9. Кој предмет ми е омилен од школо? 10. Лесно е да ме насмее некој? 11. Koго сакам највеќе? 12.Лето\Зима? 13.Најдобри другарки? 14.Одбојка или кошарка? 15.Личност која целосно ме разбира? 16.Најлуда личност што познавам? 17.Личност со најубави очи? 18.Дали имам милениче? 19.Математика или српски? 20.Омилена боја? 21.Сакам мачки? 22.Сакам кучиња? 23.Зависник ли сум од компјутер? 24.Личност што ми недостига? 25.Најдобри другари? Убава сум - Like Ме сакаш - во кометар ♥ Ако ти се свиѓам - Poke И сите они duckface слики, слики на кои се покриени градите со голо стомаче и некои екстра кратки пижами И еден мал милион глупости, ама сепак туѓ живот, не е ни моја ни ничија друга рабoта
Драги девојки со другар ми направивме нова група па сакаме да ни успее...еве линк па ако сакате зачленете се малку да се забавуваме ако сакате нешто ново и поинакво,малку да се насмеете па и да нашишете нешто ако сте надарени за пишување!!! http://www.facebook.com/pages/Drushtvo- ... 5490187393
Глупоооости... -Лајк и во инбокс ке ти предложам личност a ти треба во коментар да кажеш дали би одел/а со неа/него во врска.. А следно е ова: Prashvajtee Askkk... A нај глупавото нештоо штоо ми го полни профилот: Dosadno -.- Па ако ти е досадноо треба за тоа статус да напишеш
Те сакав уште кога мочав во нокшир :clap : Што е љубов? Кога девојката те држи за рака ?! Те сакам уште кога зејтинот беше 60 денари
На почетокот беФ љубоморна, но после сВатиФ дека е грда. и у коментар: Така маЧе, ја растури, браво. Те гушкам. мва. Срце на такФи грди ли ќе им бидеш љубоморна. Ти да ја видеше од почетокот немаше ни Љ од љумора да има.
Во коментар стави моја слика на која сум најубава.. Стави го ова на твојот статус и забавувајсе .. <3
Постои и ден Прочка кога ке те мавнам со плочка па нема да ти текне на нашата љубов да и ставиш точка.