и мозок не ви треба, не го користите. Не викам дека сите мора да го сакаат школото,ама вакви статуси од мрзливи се трагични.
Што е трагикомичното во статусов? Можда би бил ако го поставам јас со моиве години , ама ваков статус на профилот на некое дете , баш не трагикомично.
Прати ми во INBOX која чоколада би ја јаделе заедно: SNICKERS-врска, RAFFAELLO -пријателство , KINDER - прегратка, MILKА - бакнеж ! Копирај и изненади се
и после цел ѕид со ова: најубава,најслатака,луда...сигурно,многу е сигурно дека така мислиш за нив. за лицемерието и патетиката.
Ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ... ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti si tako lijen da nisi ni pročitao sve 'ti' i nisi shvatio da ima jedno 'to'. Sada ga tražiš i jako si razočaran što ga nisi pronašao, jer ga nema
:'( - Те сакам повторно - Врска - Ми се свиѓаш - Фб.врска - мила си - Бакнеж - Сакам да се запознаеме *_* - Те сакам
Кој ме знае ? Одговори у коментар Име____ Презиме____ Боја на очи____ Боја на коса_____ Најдобар другар ______ Најдобра другарка______ Омилен спорт______ Омилен фудбалски тим ______