Го добив името: Ajvar Познавам некого на тоа имеd bebe se zapoznavv Убаво име: Najubo Сакам некого на тоа име: NAjmnoguu ♥ Like и ќе добиеш име.
Лајк и дознај во коментар на кој процент си D 5%-не те знам 10%-те знам само од фб 15%-уууфф божеее ... -_- 20%-неможам да те поднесам. ... 25%-те мразам >.< 30%-лош/а си 35%-ок. 40%-добaр/ра си 45%-колеги 50%-дрyгари/ки 55%-пријатели/ки 60%-добриии пријатели/ки 65%-одлични другари/ки 70%-BFF ♥! 75%-срцее,златце,душичкаа... 80%-те сакам ! 85%-нешто најмилооо .... ♥! 90%-многу ми значииииш ! 95%-никогаш нема да те заборавам ♥! 100%-неможам да го замислам животот без тебе
Dečko: Jesam li ti lep? Cura: Ne. Dečko: Da li me voliš? Cura: Ne. Dečko: Zeliš li da odem? Cura: Da! (On izlazi.) Cura: Stani! Dečko: Reci! *___* Cura: Aj samo vrata zatvori ubiće me promaja. Можда не ми иде хемија и физика,али затоа математика немам појма!
од типот: ЈаС сУм ТоП зА ТеБе стоп,на врвот бејбе и не се правам јака,мене секој ме сака,сите трчаат по мене само си губат време јас сум опасна и јака и секој ме сака МеЈсИ бЕјБи од кривогаштани бог да чува и да брании
Типкава мора да има минимум 3 статуси вакви во денот. Ако пише уште еднаш (а ќе пише) ја бришам секундарно од пријатели. Па полн ми е ѕидот со вакви статуси А?! какано
NEEEE!!! NEEE!! NEE!! Ne mom.. ne mom da odrzam nasmevka na licevoo... ne mom a da ne pla4am... slaba sum... vo ovie momenti sum slabaa :'(( Teskoo ee... !! So,so tolkuu zgresivmee soo vaka ni naplakjat?? Soo tolkuu... ne koe mestoo..vo koj glas ,vo koe kjoshee da gi barame greskite sho sme gi naprajlee.. za vaka da ni vratat!!! Viktor.. ti si mojot idol.. :'( Sii i kje ostanish.. Jas.. ti kazav deka sho i da se slu4i Bt te 4eka so rasireni racee... taka ee... Ti si nasata GORDOST!! Ama uste ja baram greskataa.. i ne mom da svatam :'( Neeee!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE @@ :'((
Лајк и во инбокс - колку те сакам колку те мрзам колку сакам да те смувам колку пати сум се мувала дали сум се скинала. Многу не интересира!