пиши у коментар коа си роден/а и ти ставам тоа шо треба..D Јануари: Ќе ти ја лајкнам профилната. Фебруари: Ќе ти ја коментирам најубавата слика. Март:Ти ќе ми поставиш 2 прашања во инкокс,а јас ти одговарам.: Април:Ќе те гушнам Кога ќе те видам Мај: Ќе ти пишам на чат. Јуни:Те прашувам две прашања во инбокс,а ти ми одговараш. Јули: Ќе ти оценам изглед од 1-5 Август: Ќе ти напишам во инбокс ти и кој сте убав пар. Септември: Ќе те боцнам. Октомври: Ќе ти објавам песна на ѕид. Ноември: Ќе ти кажам во инбокс што мислам за тебе. Декември:Ќе ти ставам ♥ на ѕид.
I da vrne i da vee i kanter-terorist da kosi toa za terorist nishto ne e,C4 pobeda mu nosi♥ Ова веќе не е ни смешно туку ТРАГИЧНО.
Ова за женските а погледни машките што објавуваат: Уште сто дркања и нова година )) Кога го видов ова бев ваква Дури и група таква направиле. Што се гази на земјава??
*Јaс никогаш не го/ја варам саканиот/саканата.....ниту пржам,печам,зовривам!! <3 *Вчера кај мене дома,влага лопов и бара пари,ја коа се разбудив и ја почнав со него да барам!
100 like i stavam slika od toj sho go svigjam :3 А мене баш грижи ме јадеа дека нема да дознаам кој тебе ти се свиѓа. Мочла една мала.
Јас и викам кој те е*е , а она почнува да ми набројува .... нема машко шо не го објави овој статус -.-
Milan Stefanovski Nesam iskacaja u carsiju 3-4 meseca, ama u petak i subotu kd ke iskocu ke vidite koj e prav dzek......... trbosek...... Ми се допаѓа · · пред 3 минути во близина на Kumanovo · На Milan Stefanovski му/ѝ се допаѓа ова. Milan Stefanovski Pa da.... пред 3 минути · Ми се допаѓа · 2 Сам на себе лајк, сам на себе коментар хахааахах
Не се суите, еве еден мој симпатија шо пишал: Ја и викам кој те ебе и она почна да ги набројува, па ја да почнам да ги набројувам сите шо гу објавуват фората на фб па повеќе ке има...
Статус на Faceboook: „Бремена сум“ Лајк – да го родам Коментирај – да абортирам Сподели – ако мислиш дека ти си таткото...
- Кукла за СЕКОГО...Играчка за НИКОГО!!! -Da Si MaLo PaMeTaN ImAo Bi Me!!!__ Al' JbG... -PoCiT Za SeKOj StO Me CeNi, SreDen PrSt Za SITE KreTeNi ! -Znam da me mrzis , to ti je lako .. Al' tvoj decko ne misli tako Zato NE igraj se sa mnom , jer se igras vatrom .. UVEK CU BITI korak ispred tebe .. To je barem meni lako ! -Ne sum kako Rihana, ni zgodna kako Nikol, no znaj deka sum pojaka i fool od taa sto sedi do tebe i misli deka e COOL... ♥ -Kad Ti Decko Kaze Duso Moja..Okreni Se tI Kazi Nisam Tvoja....Kad Ti Kaze Srce Mi Za Tobom Bije.. Okreni Se I Reci Milo Mi Je ! -Ona je samo moja LOSA KOPIJA ♥ -NiSaM lAkA kAo SvAkA zA mEnE zIvOt Je CuDo I zIvIm Ga LuDo -Epa duso to sam ja...malo dobra malo zla...A kas skupis 2 i 2 ja sam jedinstvena...najbolja! -Drska sam - Ne,samo nemam vremena da pricam o glupostima... Nezrela sam za svoje godine - Ne,samo uzivam dok sam jos djete... Volim puno da pricam - Ne,samo druge osobe previse cute.. Necu svakog da pozdravim - Da, neke osobe to ne zasluzuju.. Glupiram se - Da,uzivam u zivotu... Smeta vam kakva sam - JEDNOSTAVNO,odjebite -Знам да молим и знам да волим,да те чувам кад те боли... Али када сломиш ме и због тебе патим... Онда дигнем главу горе,и све ти дупло вратим ! -Мотор у срцу, Брзина у глави, Адреналин у крви, Кацига на глави !! ......... љубави ја те волимм алии .. мотор је мотоР.. -Добро запамти ја мојата насмевка.. Еден ден ќе ти го уништи животот !!!!!! -Meni ne treba princ, ja nisam trofej za osvajanje, takvi su dobri samo za jednu noć i kajanje. Meni treba samo neko da me zagreje, da me drži za ruku i iskreno me nasmeje...♥ -Сакаш да ме уништиш ?...Едно е да се сака а друго е да се може ! -Фраер си ке ме заебеш но пази кучка сум ќе наебеш !! ♥ -Budalo bezveze me pokušavaš uništiti,mačka ima 9 života !! -ПОД КОЖАТА НА СЕКОЈА МАЧКА СЕ КРИЕ ВИСТИНСКИ ТИГАР !
Ти желиш нове штикле-ја нове Најкове патике. Ти желиш нову Гучи ташну-ја нову Адидас торбу. Ти желиш нову одећу-ја желим нови дрес. Ти желиш нови парфем-ја још један медал. Док ти желиш да изгледаш савршено у граду-ја желим да изгледам савршено на стази. ♥Ориентација је живот♥