Е да.. Ова е `бившата` другарка моја. Која со извинење вака шо ќе кажам ама се понаша како к***а пред машките во одд. Намерно купувала големи панталони за да и се симнувале.. Абе шо ти знам... Сите видови на гаќи и ги знам..
Статус на девојката во 21:00 часот „Предосеќам дека оваа вечер ќе биде прејака!!“ Статус на девојката во 23:00 часот „Ај лека ноќ на сите“
Igor Dimoski dedo Noe e vinoven sto postois...taka e koga sobiral parovi od site zivotni P не знам кој е овај, ама како се брука по фејсбук со слики, статуси, песни...невероватно
WomEn да не е? Ќе речете може е грешка од брзање, ама си има дотичнава и друг пат вакви испади, дури и поглупави, а трагичното е што студира англиски јазик.
Ами може нејзиниот е најубав Леле значи што нема да постират. Еве уште Ona je mackica tigrica.. Една на слика од неа се исфотошопирала. I'm a bitch when I wanna be. Статусот секоја недела на истиот профил го гледам drink in hand lost my discretion Стварно? Толку лесно? Што ќе се случе кога ќе се напииш несакам да видам
Некоја девојка , на својот фејсбук ѕид напишала "Многу сум глупава" плавуша коментирала: Не кради статуси.
Кога незнаеше да ја искортиШ шанСата - Сега Трпи . . . Зошто живоТот е круГ шТо посТојаНо се врТи..!! "
Грешка и е, women е за множина како во овој случај, a woman за еднина. И после овакви кои основното не го знаат ке станат професорици.
Убав сум?стави лајк. Ме сакаш?стави ♥ Ме мразиш?стави Стави го ова на статус и види што ке ти пишат! xD