"Ке се откажам од се само од Виктор Апостоловски не!"-Ова е веке претерано! Незнам дали да се смеам или да плачам! http://www.demotivacija.mk/najgolemata- ... -2511.html ..а на ова сум се смеела до солзи..колку е вистинито.. "Ако некој ми го допри Виктор Апостоловски подобро жив да не е ;]" ♥..Виктор..излезе од идол,ама не и од нашите срца..TE SAKAME VIKTOR4E..♥! СВАШТА
Виктор Апостоловски е. И каков и да е.. ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН Е. Да му фали само едно влакно те отпишувам од живите! ) ♥♥ viktorcheeee (( ne e fer ovaaa ( ama iako ispadna ti ke bides zasekogas vo nasite srcaaa ♥♥ i ocekuvamee koncerttt D * te sakaaammmm .. колку што е гревно толку е и смешно..
Овие да се мои деца, би му врзала две-три воспитни и би ги испратила в кревет право... Разгалени детишта... Ете што значи да се срамиш од туѓиот срам. Се убив од смеење на онај постот од Маца кај што го згрешиле името, Виткор кај што пишува. Неписмени....
Ѕидот на Виктор на Фб е А видете што ми пишаа на ФБ Не видов дали овие ги имате ставено, извинете ако ги има
Ова го најдов на профилот кај Виктор. Ц ц ц ... Овие деца се запрашале ли што прават и како се однесуваат всушност? Луда работа еј!
Ги читам коментариве прво се смеев, ама после страв ме фати за децава... греота на паметот... Ама пак додека се смеев барем денов ми се разубави и онака ми беше за никаде... Што немало кај нас.. ауу
Па девојчето чим го тагнал Виктор, ваљда не и е гајле кој гледа. Сепак профилите се отворени... А на сликата не е една, туку повеќе...
Абе ајде..како се осмелиле Викторче да го напишаат во Ч а не со 4-ка.. страм да им е, после они му се фанови.. ц ц ..
Господ нема да помогне овде... Јас би рекла, ПСИХИЈАТРУ помогни им. Евентуално докторите од Бардовци...ама не верувам дека би примиле вакви пациенти,дури и ова е многу за нив.