Штотуку прочитав статус на Фејсбук И сите и коментираат Со помин нека е; RIP и остало. И таа коментирала : Умре пред 5 години,ама тогаш немав Фејсбук да напишам.
Секој втор статус на Фб е ова: Се ближи крајот на 2012 година. Што би сакал/a до крајот на оваа година да направиш со мене? Пиши inbox PPP 1.Да се запознаеме 2.Да се зближиме. 3.Да ме гушнеш. 4.Да разговараш со мене. 5.Да се смириме. 6.Да пиеме заедно. 7.Да ме бакнеш. 8.Да бидеш со мене.
Jас не сум "Fanta", да ме свртиш на игра, ниту пак "Coca-Cola" да ме отвориш за среќа, јас сум "Schweppes" - само за искусни!
На прашањето: „Користите ли интернет?“ – потврдно одговориле 100% од анкетираните Македонци. Анкетата била спроведена на интернет.
Глумам мајка на родителска.. заинтересирани нека пишат во инбокс. Цена по договор. И денес едно чупе клава статус : Лајк кој преживеа , а кој умре коментар . -.-
Си бил некој црнец и имал 3 ма*иња. Се фалел насекаде и налетал на некој Македонец. -Абе македонче, јас и ти имаме вкупно 5 ма*иња. А македончето зачудено му одговара: -Што бе ти едно само ма*е имаш?
Свашта Лике и на чат ти пишувам боја Бела - Те сакам ♥ Црна - Те мразам >.< Виолетова - Многу си убав/а :3 Портокалова - Најдобар/ра другар/ка Сина - Неможам без тебе Жолта - Сакам да разговараме Кафена - Бакнеж во образ Зелена - Срце си Розева - Не те знам....
Да видам кој ме знае најдобро !!! Име____ Презиме____ Години____ Боја на очи____ Боја на коса_____ Омилен спорт______ Омилен фудбалски тим ______ Омилен фудбалер______ Стави го ова на својот статус да видиш дали некој ќе ти погоди xD
Мислеше дека за тебе ќе се чувам и сите други ги губам..но ме виде со друг и ..рече:What?? Eпa те заебав БЕ БРАТ