Вчера 19 годишна напишала: "Крената сум? -Спушти ме ако можеш." А, денес: "Кој високо лета ниско паѓа."
Мислсм статусиве не и доликуваат на годините, понекогаш се прашувам дали воопшто вакви статуси излагаат од моја врсничка? Башка што менува профилна слика на секој сат и ковер слика, па и труе со глупави статуси Докуменитрано да видите за што зборувам, Се од една иста личност се статусиве што е академски граѓанин! И доликуваат статусиве?
Да гледаш тенис а да навиваш - то е уствари нервен слом. Го разотворив камино, од сите страни оган - најубо КОЛЕДЕ си напрајв... чад - турли. Јас сега че учамм, а вие како сакате. Ovaa godina tato ja nakiti elkata, i se e zatoa shto ja sum na uchilishte . Jas go sakam uchilishteto, zashto tamu nauchiv mnogu ubavi raboti koi kje mi pomognat vo zhivotot polesno da se spravam so preprekite na koi kje naidam! ♥ VO SOBLEKUVALNI- ZASHTO NA ODDELENIE DREMA SAMO PICHKI ! Ako ja otvoram ustava majka mi che se onesvesti. Sho e sigurno sigurno e. Nie od Lozhata ja zamoluvame prof. da ne ne bara oti zaginavme vo vojnata. Секогаш сме во гомна, само различна е длабочината. и сите се од истава личност и таа личност е колку мене 17 год.
Пишав и во сакам да кажам, сеа ќе пишам и тука. Повеќе пати од девојчиња што се година две помали од мене сум сретнала на фб да го имаат овој статус Искрено ова мене ептен Спојлер к*рвински ми доликува.
најтрагично е што самите си го уништуваат животот искажувајќи ја вистината преку статус на фб. сеа да не бидам оф-топик еве што пишал 13 годишно момче. Жена без цицки како кола без тркала
Подобро да не коментирам, ова е далеку од моjaта фрекфенциja. Луге немаат леб да jaдат, краj со краj едваj врзуваат, што не се дешава по светов Неа срце и се кине он треба на работа да иде, а песнава е баш да се убиеш, повеке од 3 секунди не можев да ja слушам. Не знам, па можда и со мене нешто не е во ред. Ипак искоментирав... :geek: