А пак една на статус напишала Спојлер lLelllllllliee EdEN GolEM POSzZdraF dO sRCkU66ShKiTE VchERa kOJNI Se NapRAJFmE Do DOMa Nz KAko POJdOF hAHahhahahahah Ve skam Mimi, ane i tea :L****** И? Шо сеа демек пијани бевте? Дај молим те Девојчево 14 години има.
Tаа чие срце било кршено, таа што се колнела дека нема повеќе да верува, но повторно поверувала… Напишан од девојче 14 години....
Прво,сликите,не сакам да и ги коментирам. Исто така и статусите. Гледајте што пишала во „за мене’’ : ndd dumb bytchesxx ima d0 meh;; idnt qiva fukk wat yhuu have tah say bekusx yhur n0t imp0rtant; buht ima d0 watt ii wnt nndd tlkk tah wh0 ii wnt;; have a pr0blem kum handle it pers0nally! About me: |Bitchh, you can hate; But, yuh nigguh steady watchin'Aha brittanny marie b0lton have my name 0n checkk!. So what'ss upp withh itt shawtyy? yeaa I'm dha best s0, d0nt evah c0mpare meh! im the kinda ladyy daz sure tah keep yhu on dha edge 0v yah seat.. I'm 18 yrs [gr0wnn] . ii stay 0n t0p ov dha game nd deffinetly n0t wiff dat drama shyd... s0 if yhu gunna tawk stuff then get rdy tah thr0w dwn...Very activee Butt, i g0tt thiss brahh. S0 it's g00dd. hate fake ppl* d0n't likee me? Somethinn againstt me? That'ss justt a disadvantagee 0n yhur partt BabyGirll. Causee, ii'ma reall talkk friendd. Evenn th00 ii thr00 hard n0thin but rand0m Promisee yhuu thatt[Bluntt] i'll tell youu h0ww i feell. Neverr been straightt withh biting my tonguee. ll0ll. Definately; not a playerr. I am Sinqle , ! mha heart bel0nqsx tah mha babii b0i DE'MARION MARKAIL B0LT0N B0RN JULY 27TH 2010..!! Yeahhh; Yeahh; I Got dreammss. But,f0rgett reachingg for my starr;_ I'ma reachh pst it. but yeaa any m0re questi0ns.. juss ask && ill tell yah Кој разбрал,му давам нобелова.
˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙Не сум најубава ама имам став, не газам секаде ама дигам прав, не сум некоја јака цура само сум особа која си може па си се ФУРА! ♥˙·٠•●♥ ♥●•٠· 1.Јануаруи......ќе ти лајкнам 2 слики. 2.Февруари.....ќе ти ја коментирам профилната. 3.Март.............ќе ти пишам на чат * 4.Април...........ќе ти објавам <33 зид. 5.Мај................ќе ти исполнам една желба. 6.Јуни..............коа ќе те видам ќе те гушнам. 7.Јули..............ќе ти објавам ♥ на зид. 8.Август...........ќе ти ја лајкнам профилната. 9.Септември....ке ти објавам песна на зид. 10.Октомври....ќе ти исполнам 2 желби. 11.Ноември......ќе ти мавнам шамар коа ќе те видам. 12.Декември.....ќе ти објавам 3 срца на зид. Od Site 1320 Prijateli Samo Vistinskite Ke Go Lajknat Ova!!! Во учиЛишТе ГлаВни,НАдВор СлаВНи, ПА таКА ти е БејБи Кога Ние Сме ПоПулаРни *