Не Се Праам Јака, A И Не Се Замарам Со Тоа Кој Ме Сака, Али Устата Боље Да Си Ја Затнеш, Ако Не Сакаш Од Ѕид Да Се Акнеш. Па Ајде Сеа Дојди И Пробај Да Ме Допреш, ...Само Пази По Пат Да Не Се Сопнеш, Копнееш По Тоа Што Не Е Твое, А Што Некад Било Мое...x
Хахах, што туку прочитав еден коментар. Еден дечко (србин, знаете сега тие станаа фејсбук фаци, респект за ова, блабла) Пишал нешто и на крајот „РЕСПЕКТ!“ и една во коментар пишала: „ НЕ Е РЕСПЕКТ, ТУКУ ПОЧИТУВАЊЕ “ .. Се утепав од смеење.
ногоо ке ми фали стредното училиштее.. Кај беше тоа смајлито што се крсти м? Сви заљубени и свако се жали, а ја слободна ништа ми не фали Сите велат заборави го, а никој не кажува како (девојчето има 11 години)
Dosta mi e od see gotovo nemozam pojkee Od denes sum nova lichnost,pojke nikoj nemat da mi zastanit na patot na srekjata iii voopshto vo see Nikoj pojke nemat da si igrat so mene ko sho sakat samo deka sum dobra nemat pojke taka da ee gotovo -Ова е статус на 12-13 годишно девојче..
Еден ова го имаше пишано: Nobody's likes my page will you please Wє αяє Tєєηαgєяѕ αnd wє αяє pяoud of it if you care about my feelings .
Жена која пее е вљубена, жена која пегла е омажена, а жена која пее кога пегла е вљубена и омажена...
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!! Гужва во Прилеп
Знаете што е трагикомично?Кога единаесетгодишно девојче на слика од некој си шеснаесетгодишен тинејџер со стомачни коментира ауууф и објавува статуси како неможела да ја преболи старата љубов!
Кој број си во дневник тоа ти го исполнувам (1) Ќе те боцнам (2) Ќе ти напишам на ѕид (3) ке ти пишам на чат (4) ке ти лајкнам 5 статуси (5) ке ти кажам колку ми значиш (6) ке ти го оценам изгледот од 1 - 10 (7) ке ти лајкнам 1 слика(која сакаш) ( ке ти пишам во нештоо на чат (9) ке ти пишам 15 срца на чат (10) ке ти лајкнам 3 статуси на профил (11) ке ти ја лајкнам најубавата слика (12) ке ти пишам на чат (13) ке ти лајкнам 5 слики (14) ке ти напишам колку % mи значиш (15) ке ти дадам мој број (16) ке ти дадам една личност а ти кажи колку е убава (17) ке ти кажам кој и ти сте убав пар (1 ке те опишам со 1 збор (19) можеш да ме прашаш 1 прашање на чат (20) ке ти исполнам 2 желби (21) ке ти кажам која боја ми е омилена (22) во коментар ке ставам твоја најубава слика (23) ке ти пишам на чат Не им верувај на мажите,насмевни се на нивните ветувања !!! - не е толку трагикомичен самиот статус колку што е траги(коми)чно што е напишан од 13 годишно девојче
Jas te sakav,ti otide so druga,nikogas nema da gi zaboram tie baknezi,ke te sakam dur zdivot ne mi prestane :// има 11 години ејј
Лајк и ти го пишувам името на Скечтој Цуро сите пукнале да си го видат името ишкртано од твоја страна.
Многу ме скреваат нафурани статуси како: Спојлер не сум некоја јака цура, си можам па се фурам или Se obiduvas da me KOPIRAS i so toa da me NERVIRAS..XaXa ma PUKNI KU4KO..ne se ZAMARAM..moze samo da te SAMARAM.. ме вадат од патики