Пишала на статус: 12 годишна напишала : ''Разочарана сум од некои личности...'' ШТО Е БЕ, ТЕЛЕТАБИСИ ТИ ПОЧНАА ПОКАСНО? А самата таа е 12 години.
Во случај да реновираш купатило ако сакаш да видиш каква фуга на каква плочка оди види во албум на ФБ од моме. Каталог има!
Исто Не сум НАЈ УБАВА ама имам СТАВ...Не газам секаде ама дигам ПРАВ..Не сум некоја ЈАКА ЦУРА..ама сум личност што си може па си фура!! ♥♥♥
Уште малку ќе пуштат реклама на ТОП ШОП, за приватните факултети: Доколку се јавите во следните 10 мин. за 1 платена диплома ќе добиете две! И тоa не е се! Ако платите во готово добивате дипломи за цела фамилија!
Да си постираш видео на Фејсбук од ТВОЈ СОПСТВЕН настап од средно и да напишиш дека не пееш којзнае колку добро за сите да ти коментираат Браво маче, најјак си, каков Павароти, you rock! Е тоа е трагикомика.
тело гром,фаца лом -.- So sakat ne ka se slucit jas pak za Barsa ke sum Ми зборувале позади грб? Па ок е,значи уште се позади мене да не се секирам! Ако машко е љубоморно не е ништо, а ако женско е љубоморно тогаш следува третата светска војна.. Лесно е да фатиш женска, фати спортска да те видам A = Сакам да бидеме во врска B = Ми се допаѓаш C = Ми недостасуваш D = Сакам да те видам. ... ... ... E = Сакам да излезам со тебе F = Те сакам G = Сакам да те зафркавам H = Сакам да се допишуваме I = Сакам да те бакнам J = Сакам да те гушнам I love you man Статуси од 13 годишна
А самата има 13 год. И не само тоа.. Спојлер !!!!!!!!! (другарка и коментира) ili sigurno i go skril meceto (пак таа) ili plishanoto meche spiel so druga (другарка и) ili brat i ispijal mlekceto (пак таа) mrazish mashki? stani lezbejka slobodno (друга другарка нејзина) :''''''''''D (првата другарка ne ona gey kje bide HAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH (пак таа)
Лелеее, не знам како камерманот не добил стомачна болест Фраерка биле... А на крајот како игра како на Златно славејче
Тој - Како си? Таа- еве цела ноќ мислам на тебе, те сакам најмногу на свет, ми недостигаш... ти? Тој- Еве јадам чипс