Да таа те сакаше ама ти ја изневери..Сега кога таа те заборави тогаш ја бараш..Е извини пријателе тебе те нема веке во нејзиното срце.. Напишано од 12ипол годишна другарка
Достааааааааааа е со тој Џастин Бибер моронот дегенски Ми ја осакатија почетнава со него -.- И има една идиотка од 13 години објавува статуси како Спојлер Остави тоа, има полошо. Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Go kill yourself, bitch!
Ti volis nju, a tebe ja <3 Кажи ми како без тебе да бидам Кога ми требаш кога ми требаш Ko mozhe da mi zabrani da moja ljubav budesh ti !! Леле леле леле..
И многу мразам патетични коментари кога некоја 13год. ќе напише разо4аранКо Сум, раскинаФ, неЌум да живеам, лајк ако сум у право и одма у коментар немој Срце, сонЦенценценце дадино тс најјјј <333 -.-
prvo nisi preboleo me,drugo i da jesi briga meeeeeee Добро ..зјапав во овој статус 1 саат и не сватив ништо .П.С напишано е од 13 годишно девојче. Некој може да ми објасни?
Сите статуси кои ги објавуваат 12-годишни девојчиња кои се разочарани од љубовта,животот и се останато се трагикомични.
Значи стварно напнаја со овие --> Лајк и инбох: ● Tе сакам- ● Убав/а- ● Мување- ● Би ти дал број- ● Би се сликал со тебе- ● Изглед 1/10-
Добро си е напишано. Не е таа крива што јазикот ни е тросмислен (поточно: повеќето имаат dirty thoughts). Спојлер И аманте со тие 11, 12, 13 годишни. Нека си пишуваат, после неколку години кога ќе сфатат (ако ја имаме таа среќа да сфатат) шо пишувале повеќе ќе им се иплаќа да го избришат профилот и да си направат нов отколку да бришат статус по статус. И во случај да не знаевте, од десна страна на секој пост има опција која дава избор дали да се гледаат сатусите од таа личност или не. Наместо постојано да им се чудите (што е крајно бесмислено, а не пак да им обрнувате толкаво внимание), направете ни на сите услуга и скријте ги нивните постови and stop embracing what they are copy - paste-ing. На тема и колку да не сум оф: „Прво ја заспроси девојката...потоа продолжи да проси за двајца.“
Трагокомична песна http://www.youtube.com/watch?v=S6IbMcW2HqM Навистина негативно ме изненади Виктор ..
Статусите од типот ЛАЈК И КЕ...... Друго мојава фаца --> :geek: кога ке видам дека 11 годишни си ги праќаат по статуси меѓусебе некои од Белешките на Лајла Грејс и Велат „Ке го издржиш тоа,верувај ми,остави го идиотот“