Девојчево е седмо одделение Kажи мила мамо, зошто е тешко првата љубов да се заборави??? Премногу е тешко. Ми иди да се убијам
"Песма за ЛАЈК Ако не стиснеш лајк, ке направу штрајк. На ѕид ке те замарам, нотификацие да ги отварам. У инбокс ке ти пишу, од френдс ке те бришу. На чат ке ти збору, лајк да га броју. Ајде сга стисни и ти, минимум да соберу 100 и три!"
Мене ме иритираат и коментари од некои "многу паметни" во случај пример кога ќе има ракомет нивните статуси гласат: Напнавте сите со ракометов; Ајде сега сите статус за ракометов; Статус што не е поврзан со ракометов; (врти сучи сепак е)
Цела почетна ми е преплавена значи, што треба сега сите до еден да ве бришам? Ауууууууу господи на што личи ма не сте првачиња. Е ај сега секој збор посебно значење демек -.- Навистина е претеризам, не мора да се објави еден ист статус 150 пати и сите опнале слика од него аман бе аман, ме заболе мене за Џастин Бибер пуфлата.
ева бее морам да читам барем се изнасмеав па и 11 догишни кога ќе стават некој статус...леле мори мајко
Oд 13годишна. И одоздола една и коментирала 2 -.- Едноставно некои луѓе се живи затоа што не е легално да бидат убиени.
Да се смеам или да плачам? Нема разлика меѓу свиѓање и сакање според мене... Ама за девојче што е сигурно моја генерација или помала не е нормално да се интересира за кои ги сака нејзината другарка, а најмалку па да бара помош.
Од фб е коментарот не ми се ставаше целиото што коментирале само ова инаку девојчето има 29години и керка плус има Aj ne seri kako nekoj sto se kezi po ulica taka i ti stiklata minicot....nasmevka i na dzuskanje vecer