Брате чувај ја онаа која од Т-mobile ти звони на ВИП!!!! Имаш тело, имаш фаца и имаш се?... Извини сρцκа κаρаκтеρ пρед се !!!!!!!! Мразам гоо!!!!!!!!!! <3 УжИвАм , кУлИРаМ , Не Се нЕРвИрАМ .... ЛЕгнУвАм , оДмАрАм , мА Не Се зАмАрАм ! 14год....ох брее
Знаеш што е најубаво да направиш за една девојка? - Да ја сакаш повеќе од сите други! НЕ ЗАЕБАВАЈ ЈАС МИСЛЕВ ДА ЈА САКАШ ПОМАЛКУ ТРЕБА
Статуси на 14 годишна. Спојлер Ова се само неколку статуси од неа. Ако продолжам да ги копирам сите ќе ми требаат 2 дена. Moлам? Вчера се роди а веќе е разочарана од љубовта и животот. Па оди убиј се тогаш-.-
Најодвратни ми се тие девојки, а и некои машки фаци коишто пишуваат некој стих од некоја српска плачикурска песна во статус “Ona te nije nikad voljela kao sto sam uradila to, ali necu nikad patiti, jer sam videla kakav si ustvari ti“ ( ова е мое ), и долу лајкови од другарки и коментари. Со овие социјални мрежни всушност сфатив колку неписмен и неречит народ живее во Македонија. Тоа е страшно. Ни мислата, ни реченицата, ни правописот, ни интерпункцијата не можеш да му ја разбереш.
Find a gay who will ruin your lipstick, not you mascara. Колку неписмени луѓе постојат, се чудам.Па ако не знаеш англиски барем не објавувај се што ќе најдеш. Прво си викам како може геј да ти го расипе карминот, тек после сфатив дека уште една грешка има и баш трагикомичнен ми беше статусов.
^ Јас па мртва озбилна читам и си замислувам некој хомосексуалец како и‘ ја мава од земја маскарата на некоја цура, ама бидејќи и не е некоја умешност да се уништи маскара, ела да те видам најди геј што ќе ти го уништи карминот Божееее, оди Хипи легни си
cccc sto e ova bree 14 god. Kopuk se istetoviral pa i uste penjata mu smetala, a zgora ni brada nema hahahaa ehhhh do koj otidoa denesnive ku*toni t.e detista bre..
хмм хмм Јас нешто погрешно сфатив во твојот коментар или ти во коментарот на феминката што ја ставила сликата? Ова на сликва е Џастин Бибер на кој не му смета пената,туку на 14 годишните девојчиња што "лудуваат" по него.