хахахаха леле колку се смеев со оние ЗАМИСЛИ за Кико... добро бе деца правете си фантазии ама немора и по статуси, ѕидови да ги пишувате. Како може воопшто да не размислуваат колку ненормално, смешно, глупаво..... изгледа. Па немаат браќа, сестри постари да ги гледаат што прават? не е на арно работава омг се надминале себеси децава.. добро од каде олкава фантазија, па мене вакви работи не би ми текнале сега не па кога имав 13 год.
Леле резииил.. на секоја можна страна ја реметат. Ама ако, за памет. Ќе сфати и таа за три-четири години. Или повеќе :think: Ако сакате да се придружите на толпата нормални кои ја резилат, еве ја групата http://www.lajkuvaj.com/55060/
Аууууууууу ме умре фантазијава Аман бе, уште си кажуваат во јавност. Лелеееее. Уште некоја година и малце искуство ќе излезе и продолжението на причава Јас и Кико - лудории во водата
оф-топип ама ова чудо е. читам и не ми се верува. и јас имав фаворит и мојот испадна ама вакво нешто ни на крај не ми беше.. ...Отиде Младината !
viktor ne mi bese nesto poseben mi bese propotenten,neznam zosto tolku kubea kosi po nego...........xaxaxaxaxax Оваа од демотивација што е за пауза за на ручек е јако, ама си знае човекот
Гледате цури?? Шо ако имате вие дечковци? Не сте фраерки!! И вакви имало!! Ова е од ѕидот на Хихо! Уфф какво прашање!! Мисли се хихо како ќе те гледа!! Ова им е најискрено!!
Замисли... Седиш дома,и пишуваш вакви забегани замисли статуси кога одеднаш некој тропа на вратата... Ти му викаш,не ме замарај,остави ме да мечтаам за Кико. И одеднаш влегува Кико,и ти вика... Ајде мала со мене на психијатар... Ти среќна и насмеана,опиена од убавината на Кико,забораваш каде те носи. И така одите двајцата на псиихијатар. Хепи енд.
ЕЕеее значи сВе очекував, ама до тука бре да се било...НЕЕЕЕЕЕ http://www.demotivacija.mk/not-approved ... -3442.html
Ми мириса работава дека малава ќе си закачи некој манијак на врат. Девојчево моеше и тел. број да објави...ццц вака тешко ќе ја најде Има и млади поетеси Еве малце изливче на емоции (oу ју идолу низаеден ју) и мааалку први симптоми на мозочен удар O Боже хихихи, овие профиливе на викторче се полни со непроценливo богатствo. Kолку и да ти е крш денот ќе те изнасмеат .
Aj некои што не посветени за Виктор и Христијан Може и такви нели? Вакви пораки јас си пишував во споменар во трето одделение, а не на 18 години
Aма не се ни они скроз криви давање на мобилен на фанови...ццц па после ништо чудно, ќе има вакви испади ја излажал бе, срам да му е. Кутар Виктор сигурно си вика „аман нека не објаснуе у реду е“ lol Сеа до Нова Година ќе им хистерише дома...ццц родителиве ги жалам...сите нив ги обвинуваме а шо крепат тие дома, сами си знаат. Инаку, неам ништо против Виктор или неговите фанови, ама се знае...биди фан, ама не ја смеј цела држава со твоите испади
Леле оваа..и ја и го видов коментарот на ѕидот на Виктор.. па само да ја видите колкава е .. http://www.facebook.com/profile.php?id=100002110954002 Се заљубила во помали од нејзе и сеа се бута мисли има шанси