Добро бе како може да постојат луѓе со негативно ниво на интелигенција? Искрено, се срамам што ги читам
НЕЕЕЕ... НЕЕЕЕЕ.... не мом... не мооммм!!!!!!!!! ааууу што се случува луѓе???? Младинава ни отите по ѓаволите... Искрено, јас да сум на местото на овој Виктор, би се засрамила од ваквите коментари и понашање.
И јас го прочитав ова за плажата ама за Виктор беше... a еве уште еден статус: Драг Христијан Тодороски Ќе те замолам да излезеш од мојава глава на само пола саат , да научам некоја лекција Потоа врати се и не излегувај никогаш xD Со љубов Кикохоличарка Немам ништо против фановите, нека пишуваат што сакаат, но мислам дека не треба толку да се трескаат и да се понижуваат со нивните статуси и коментари. Тие можат слободно да си фантазираат, но не би требало јавно да го искажуваат тоа, туку едноставно да задржат нешто за себе.
Само штп влегов да видам што има ново кај ВИКТОРЧЕ го прочитав ова, за среќа девојката одма сфати што напишала па по не цели 2 минути го немаше постот, добро што копирав на време.... аааааааааахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахах
Не ми е јасно како некој може да се заљуби во некој од сопствената фамилија, Апостоловска, Апостоловски... Ехехее некој мислејќи си белја направил и + книга напишал. Така да ако излезе книга со овие трагикомични статуси и коментари не чудете се А ова нешто подобро а ова нешто надвор од темата Македонски Идол
http://www.facebook.com/pages/%D0%98%D0 ... 1810478002 Идолот без Виктор како Планетава Без Кислород-Виктор Назадд Во Идолот
Препорака до сите лигли што се лигават по профиливе и прават групи, извинете на искреноста: Ми беше смешно, да, но сега од ден во ден ми станува се повеќе и повеќе трагично.
хахахахахахх се чудам зашто во последно време имам проблеми со дишењето, а оно шо било работава........ хахахахахаха хахахахха
Па со ваков мозок поарно одете убиете се, што ќе ви е да живеете! Божееееееееееее Со што ги ранат бе децава дома???
Taман сакав да го ставам во темата Смешни мислења. Јас би била среќна Џон Бон Џови да ми се јави,а не некој што вчера излегол на Тв.
Јас би ја разбила малку оваа идолска трагикомедија и би додала неколку неидолски трагикомични статуси! WTF?????
Некои дури и поетеси станале: Христијан ти најубав си и јас многу те сакам Како ѕвезда на телевизија блесна толку многу умот ми го збесна. Очите твои,твојот убав и нежен глас радувајки се на тебе се заљубив јас. А кога почнеш да пееш срцeто престанува да ми чука ох колку сакам да си тука сакам да се запознаеме ние. Толку мн. женски лудуваат по тебе ох, верувај ми никој не те сака како мене. Ликот твој убав ме збунува ох колку те сакам. Христијан ти срцето ми го зема, само за мене си главна шема кој со мене ке зборува само името твое ке слуша и верувај заљубена сум во тебе до гуша! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Kikoholicharka ! Do smrt .. ) ♥♥