Јас бев во Бутел , 1200 денари , супер е искрено траеше 2 месеци ( некад имаат попуст и до 800 ден знае да биде )
Не налетав на ваква тема па затоа тука пишувам, дали некој од вас има искство со користење на некој продукт за растење на трепките?
Kozmeticki salon Refresh. I svileni i obicni. Akk sakas kontakt pisi mi licna poraka ke ti dadam brojce. Jas so godini sum tamu
Предлог за убави трепки освен Аура? Не прегусти ама и да не биде како да немам ич И да не има некаде намалување
Јас ставам ,т.е. носам свилени трепки и одам на корекција секои 3 недели. Океј се цените кај оваа каде одам , со оглед на тоа дека на секоја 5та корекција ми прави НОВ сет на трепки, а се измеѓу ми е корекција и бев на 2 места пред неа, најевтина она ми испадна и убави ми се МНОГУ. Јас лично, сум задоволна. Свилените трепки се одлични за тие кои работат па малку ги мрзи од сабајле да се шминкаат. Дури и кога сум без шминка,се осеќам убаво. Поздрав
Немам до сега носено вештачки трепки бидејќи тие што ги имав купено ми беа многу нападни и дури ми допираа на капакот. Сега сакам да купам некои поприродни, не многу густи и не многу долги. Предлог? По можност да ги има во ДМ.
На Аура се супер. Има повеќе од 10 видови со различна должина и густина, па сигурно ќе си најдеш соодветни за тебе
Ќе се само цитирам,го пробав лепакот, феноменален е. Лесно и брзо ги залепив трепките,иако прв пат сама ги лепам, во 3сек. Целиот процес беше готов иако изгледа сложено.