Мене ми беа супер, цената е околу 2500 само не одам повеќе бидејќи лошо ми се испонашаа последен пат и си купив оригинален шампон , дома се правам и поевтино ми искача ☺️
Jas go pravam keratinskiot tretman vo STUDIO KOSA veke nekolku pati,prezadovolna sum od keratinskiot tretman.Od pocetok do kraj imate odlicen tretman i komunikacija od nivna strana,profi,odgovorni i korektni vo sekoj pogled,si go cenat nivnoto vreme,a i vaseto,sakaat principielnost i odgovornost,mozete da go prmetite toa uste na prva komunikacija.Jas bi vi go preporacala studioto,imaat i insta i fcb profil.
Јас се решив конечно по долго сакање да направам кератински третман. Косата ми е прилично права но ако не ја средам со пегла ми е како без форма и некако никаква . Не се фарбам, имам тенко и кршливо влакно. Колку време да очекувам дека ќе ми трае ?
Некој да има во поново време правено и е задоволен? Дали стварно се оштетува толку косата или не? Смее ли после третманот да се фарбаш во наредноте месеци? Смее ли на бланширана коса?
Стилисимо Јован фризерот кај бадо. За цена незнам да ти кажам ама можеш да си прашаш и зависи од косата.