Мене ми беа супер, цената е околу 2500 само не одам повеќе бидејќи лошо ми се испонашаа последен пат и си купив оригинален шампон , дома се правам и поевтино ми искача ☺️
Jas go pravam keratinskiot tretman vo STUDIO KOSA veke nekolku pati,prezadovolna sum od keratinskiot tretman.Od pocetok do kraj imate odlicen tretman i komunikacija od nivna strana,profi,odgovorni i korektni vo sekoj pogled,si go cenat nivnoto vreme,a i vaseto,sakaat principielnost i odgovornost,mozete da go prmetite toa uste na prva komunikacija.Jas bi vi go preporacala studioto,imaat i insta i fcb profil.
Јас се решив конечно по долго сакање да направам кератински третман. Косата ми е прилично права но ако не ја средам со пегла ми е како без форма и некако никаква . Не се фарбам, имам тенко и кршливо влакно. Колку време да очекувам дека ќе ми трае ?
Некој да има во поново време правено и е задоволен? Дали стварно се оштетува толку косата или не? Смее ли после третманот да се фарбаш во наредноте месеци? Смее ли на бланширана коса?