Пишав во темата испитувања во бременост https://forum.femina.mk/threads/Испитувања-во-бременоста.12850/page-69#post-4055137 Ама нешто не е многу активна, па сакав и вас да ве прашам дали има некоја со покачено СФА, се надевам дека ќе се држи под контрола со лековите, но сепак ми значат и други мислења.
@stevemila ти фали темава? Мене многу Женички знам дека лесно е да се каже кога веќе бебе спие до мене, но уживајте во бременоста. Правите се што ви се прави, одмарајте, шетајте, зошто после среќичката што расте во вас ќе го бара цело ваше внимание и слободно време Пијте многу течности и чувајте се од жешкото.
Acidi borici mislam deka e tecnost od pola kilo ili kilo ako mislime na isto,ili toa sto ti go koristis e nekoj krem? Po kolku pati go mackas na den
Jas taa tecnost ja koristev pod pazuvite od reksona mi imase izlezeno tvrdi ispaktini no dokolku e koristno i za papokot moze da se proba
Јас одамна не сум пишала...се чувствувам добро во второто тромесечие...Еве се враќам од преглед и фала му на Господ, сѐ е во ред со бебето. Ми се исполни желбата да биде девојче, пресреќна сум. Имајте убав викенд
Женски, можно е утрогестан да ми прави главоболка и омалаксаност? Вагинално ги аплицирам. @only44you значи да напоменам прво ВО КОНСУЛТАЦИЈА СО ДОКТОР(да ме ме искараат одма) за гадење и киселини ми даде антиметил. Те тагнав зошто знам ти мака мачеше со гадење. Сега за сега делува.
Епа ајде што чекате фрлете се ба работа,тамам едно по друго најубаво се гледале викаат Јас денеска мислам се распаѓам нема ковче што неме боли,сега мајка ми рацете,мм нозете ми ги масираа како кралица се почуствував Битно бебчо го чуствувам ама некако многу ниско го чуствувам како прета ваљда така си е наместен. Никако неможам да спијам па вчера се наместов доле на паркет и така сум заспала поарно ми беше.
Ако си сигурна дека бебето е зачнато на 13.11.2017тогаш термин Треба да ти е околу 13.08.2018. Јас сум со последна менструација 13.11 со термин 20.08 . Ама ти тврдиш дека на 13.11 е зачнато ,значи си со највеќе недела пред мене . Па незнам како те водат со одминат термин ?! Нешто некаде има некоја грешка математикава некако не ти е таман ич.Последен циклус кога имаше?