Јас сакав со две имиња да е како другиве двајца, ама ќе видиме мојов како ќе е расположен. Сакам Тома Тадеј, ако не само Тома ќе остане. За женско (уште мислам дека грешат пол) Мина Меглена
Здраво, доколку на некоја трудница и треба хаакаа вакум пумпа за да биде подготвена, продавам некористена 900 денари купена денес по карго порачано од саботата. И фискална ќе ви приложам, ми престана млекото во меѓувреме
Имаш специјална тема за ова , еве ти линкче : https://forum.femina.mk/threads/Продажба-размена-на-детски-производи.20983/page-107
Од 4 сабајле, на неколку саати ме фаќаат менструални болки. Еве сега имам пак, имав пред 2 саати последно. Се трпат сега, не се страшни, ама доста често ги игнорирам. Не ме боли кичма, доле ме стега па пушта, па пак појаки болки па послаби и ќе поминат и ги нема неколку саати. Ќе си почекам до утре, ако имам мука ќе си одам на клиника.
34+5 nezz so napraiv ama nekoja iskustvo ako ima, na gradite primetiv vo delot kade mlekoto treba da tece na pupkata potovno na bradavicata ima kako nesto potemno kako dzubrence nekoe go imam toa mn odamna go izlupiv i mi se nemase pojaveno probav i sega taka ama beba pocna mn da mrda i se da me bole, mozno e nekoja kontakcija da napraiv ili cista slucajnost
A i drugite dvajca ti se znaci ao dve iminja, bash interesno. Ja nemam poim, treba da otvoram kalendar a inaku i mene mi se svigjashe Toma ama kako Tomi, nekako nezhno mi e. Sakam i dolgi iminja, pa ke vidime, da razlistam kalendar
@LadyC zence neka te porodat aman, do 40ta li ke te cekaat za carski. Ne e humano. A za jadenjevo, kakvi musli, kako mavam ajvar leb i toa bel i sirenje ohohooo. Se jade i po neso zdravo ne deka ne, ama standard si jadam kako pred bremenost. @Konstrakta Nie nakaj Petar ili Aleksandar zasega sme neodlucni uste @Kikikikiri0405 i jas imav kako zoltko bese, verojatno nekoja kapka kolostrum zakoravena, isto go iscepkav, do sega na dva pati. Niso strasno ne e uzivajjj. Inace i jas sum 34+5
Легнуваш на грб. Сестрата ти става цревце во анус,истекува течноста внатре,за кратко добиваш нагон за во тоалет, и се дружиш со шољата додека се испразниш. На кратко ова
Mislam direkt vo anus se spricka neso i posle na solja Drugarka mi mi kazuvase vo sistina, vika mi stavija, ja se spremam da se tusiram, si redam peskiro labavo, toa koga gledam si tece si se kakam pa me sovetuvase pravo na solja
Даа големиот Константин Филип, малиот е Микаел Гаврил. @DaisyDream мој човек @n0Limits ставаат цревце анално, пуштаат една течност и у момент мислиш ќе се направиш лом. Трчаш у вц, се празниш, и спремна си.
Замисли, дур станам од кревет како што сум закорaвена закржлавена уше сеа, ни до вц нема да стигнам, ќе се по****м во гаќи мене чепови ми дадоа па по 5 мин во вц отидов
Фала ви на сите многу непријатно ми делува тоа ставањето цревце ама верувам дека тоа ќе е најмалку непријатно од целиот пораѓај
Тоа мене најсрамно ми беше. Туга И на најјаките напони кога му викав на докторот дека осеќам чуден нагон за прде*е После ми беше срам да зборувам,сега и двајцата се смееме на тоа со припреми за втор пораѓај Во тој момент не сум била јас!
Дали кога ќе се разбудиш од целосна се осеќаат болки јаки? Или ставаат нешто дур сеуште не си се разбудила? Јас сеуште се двоумам помеѓу спинална или целосна. По цел ден само на тоа мислам.
Мене ми беше најсрамно што се измочав на бокс уз напони. И тоа два пати и само викав, ми се моча, ми се моча и акушерката на сред пораѓај ми рече, да не тргне маж ти на пат со тебе ако вака често мочаш