Здраво членки на форумов Имам тетка со канцер на грло на матка правена и биопсија и магнетна стојовски од клиника кажа дека туморот е иноперабилен па ја прати на онкологија на радиотерапија Ги помина 5 недели таму д димери премн високи па се спуштаа и некако се заврши зрачењето Беше добра до пред недела дена па почнаа болки во долен дел на карлица нема апетит жената нема сила да стане на нозе страф ме фаќа да не се проширил туморот на околните органи Бевмр повторно кај стојовски рече дека не може да ја оперира во никок случај као наводно милион евра да му дадеме не се нафаќал.а магнетна правевме на извештајот пишува дека не се зафатениноколните структури .незн дали да бараме др мислење на пр во состина или предложете вие нешто дали имал некој др сл искуство со овој докт поздр и секое добро на сите
Napravi biopsija doktorot koga ke bidat rezult gotovi ke se dogovorime shto kako ke se pravi ponataka Taka ni kaza Daj boze da moze da se operira ni se topi pred ochi
Zdravo na site Za zal ja izgubivme tetkami Zloto narecheno kancer si go napravi svoeto Ja izgubivme bitkata
Zdravo od kade mozam da nabavam BSG vakcina za tumor na mocen meur . Vo Makedonija ja nema, od kade nabavuvate?