Прашуваш директно кај сопственикот и се со соптсвеникот се договара. Странава е само како реклама и за полесно пребарување. Сме ја користеле претходно. Те насочува директно кај сопственикот и потоа преку меил договараш.
И јас не ги видов. Дури кога не паркираа и ми рекоа да дојдам таму, тогаш го видов. Надвор има докторка во скафандер и две девојки кои земаат податоци.
Само мене. Рефо и Рефче не. Ама тоа рандом. И една србинка.Таа пак се објаснуваше дека примила вакцини. Докторкава како да не ја слуша...си работи и си ќути. Незнам,можеби 10 луѓе во денот тестираат...ножеви секој 100ти патник. Битно, ако на втората лента од Macedinian citizens те издвојат, наебАл си
Пошаљи упит и директно се договараш со газдите по меил. Ги има повеќето смештаи и на букинг и сл. страни, ама вака е поефтино малку
Имаат напишано дека рандом ќе тестираат, неважно од каде доаѓаш, дури и со авион што слетуваат, имаат алгоритам кој бира патник за тестирање.
Абе не си на чисто никогаш. Ме фати страв, ако ме извадат + , ќе ме фотнат во некој Ш хотел прв после граница и ај чао. 14 дена ќе киснам во соба.
Реф ги има овие. Последното е за антитела, односно позитивниот тест не постар од 9 месеци само преведен на англиски. Пуштаат со антитела од прв ден, а опцијава е од петокот или саботата, не се сеќавам. Се запнав јас и се запнав. )) Ама нејќум пари да се даваат за пцр тестови, мала жртва ли беше короната.
Не е . Имало емисија за српската сат патрола каде збори цариник од Евзони. Тоа последното се прикачува валиден позитивен тест ,не од антитела. Нема опција за нашите антитела. За жал. @Sofi.ja Фала за контакт бројот ,ги добив резултатите на англиски.
Грчка ти плаќа бе, не ти Да не дојде до такво сценарио Едит: И може да се вратите назад при пупу не дај Боже позитивен тест таму. За антителата, колку што јас сфатив е дека прифаќаат било каков доказ дека сте прележале, тоа вклучува и антитела. Не знам дали и Србите можат така, затоа што ни не знам дали и тие масовно можат слободно да си проверуваат како нас антитела во сертифицирани лаборатории, ама ние веројатно можеме. Всушност, податоци за антитела ќе има и во зелените пасоши
Правилава им се апсурдни! Со серолошки неможе, а со Пцр како понерелевантен може, а!? Бизнис невиден!
На ПЛФ кога требаше да го пополниме, ја немаше трата опција, т.е.в беше сива и немаше можност да се кликне Сега може и ја пуштиле. Нека пише некој кој влегол така, за да не ги доведуваме луѓето во заблуда. Оти обично сите се водиме " читав на нет дека неможело ,или ми кажаа дека може.." Пишуваа дека на граница треселе и дека ПЛД кодот ако го немаш ич не тргај, па еве нас никој ништо не ни погледна.А на една жена сместена овде и барале да е штампан ( таа на мобилен го имала) па се враќала во Гевгелија со фамилијата и барала печатач. Кој каква среќа има
Ама не е тест за антитела, него позитивен тест за Ковид е. Тестови за антитела колку што знам се` уште не признаваат.
Иста среќа ме снајде како @CameliaMiller Најдов смештај со сите нишани, баш како што сакав и преефтин за тоа што го нуди. Од вчера до денес го снема Средно име ми е Малер, чисто да се знае