Не бе, баш прееска се жалев. Отидов да уплатам у банка, дека мора така со овие од апартманија хр, на 85 евра аванс, 20 евра провизија. Абе ајде бегај. Ќе видам до после преку Вестерн или Маниграм, налет значи.
Нешто годинава побаксузена ептен До 2019 јас им наоѓав смештај на пријатели, роднини, ко Т.А. бев фор фри Годинава за себе не можам да најдам, изгубена е способноста
јас резервирав, ќе се оди со тестови, хотелот е убав, со свои лежалки, своја плажа, убав појадок, се таман... имам 3 дена пред тргање можност да откажам без да платам. Кажте ми тестот колку стар може да биде за ако сме позитивни да можам да откажам без да ми отидат парите?
Зошто ја прашувате во кој хотел ќе оди? И вие демек таму? Од толку места и хотели и апартмани во Грција баш таму кај што ќе оди Цка ве интересира?
Де мАри, не е на Цка хотелот Плус не ја прашаа од кој до кој датум ќе оди, за да ја маЊачат А ако е убав хотелот и местото, оти и други да не си поуживаат, м?
Да беше нејзин барем бизнис да направеше, вака што? Мислиш на рака се бројат местата и хотелите во Грција па дај кажи кај има место и ние да одиме, аман заман. Отвори си интернет и бирај. Инаку отворив да видам, убаво место, одма на плажа
Филтер, стај најниска цена ама да е хотел, и секој ден гледај кога ќе има некоја понуда на акција. Пред 2 год хотелот ми беше уште поубав,ама не отидовме. и поевтин.. јбг
Знам, знам, мислев да не не е преку Букинг Иначе јас го гледав Skion Palace во Неа Скиони и бев пред резервација, но не резервирав поради одредени причини. Сега резервирав за трет крак