Сакам ситни афро локни, ама не можам да најдам туторијал што е едноставен, т.е што може да ги направам во домашни услови, инаку знам дека постои таква преса специјална што е ама не сум во состојба да ја купам некој ако знае нека пушти
Купи обични сламки за сок, има пакувања од 100 сламки за 25 ден. Потоа на средно мокра коса, ќе ја моташ косата околу сламката и на крај ќе ја заврзеш сламката да ти стои близу до главата. Многу лесно се врзуваат. Инаку во зависност од тоа какви локни сакаш, ќе земаш помал прамен коса за поситни локни, повеќе коса за поголеми. Држи ги така 3-4 часа , може и повеќе. Можеш и да преспиеш со нив, но ќе бидат ептен кратки.
Може ли да ми дадете некој лесен туторијал за фенирање на косата нанадвор. Вака нешто сакам. Во горниот дел права и долу свртена нанадвор.
ллелеле хелп,имам долга коса сли и ГОЛЕМКИ уши и само венчиња носам на коса.кажете некое решение..Се срамам од ушиве мои,еднаш мислевме со мама да идам на зафат.Бидејќи ушите ми се големи и клемпави.Али тој што ме сака,ќе ме сака кава и да сум...Али на Физичко неможам да фатам високо репче..Решение??фризури?
Девојки дали сте виделе некој туторијал за ваква фризура или на неа слична? Во сабота сум на подалечна свадба па сакам сама да си направам нешто со косата, не ми се даваат баш сега пари за фризер
Оваа јутуберка прави доста добри туторијали: Kayley Melissa Не знам зошто не сака линк од каналот да се постави овде. Напишете и го името на youtube и ќе ја најдете. Многу е добра.
Секојдневна и практична фризура кога времето за подготовка е ограничено. http://www.crnobelo.com/zivot/ubavina/29491-brza-frizura-za-koja-ne-vi-treba-cesel-video
Дали знаете како се користат тие долгите стапчиња (витлери) што се, сакам да си направам локни П.С. на овие мислам
мЕНЕ уствари не ми е јасно каде одат завршетоците од плетенките,под коса ги клава ама незнам како....