Уапсен Велија Рамковски!?!

Дискусија во 'Политика и настани' започната од BoaVista, 24 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Валерин, не постојат само црна и бела боја, постојат и мал милион други бои меѓу нив. Ако твојот свет е црн или бел, мојот свет е колоритен. Знаеш зошто?? Заради тоа што не сум ограничена од нечија идеологија и имам сопствени размилувања. Не е вистина дека никој не ги искритикувал СДСМ, со Бранко на чело веќе сите знаеме како функционира таа партија. Ама ако некој ги искритикува ВМРО, значи дека е ПРОТИВ ВМРО, а не дека е ЗА СДСМ... Зошто има и трета, четврта, петта опција, ама најсигурна опција е да ја искористиш сопствената глава, под услов ако имаш нешто во неа.

На BoaVista и Offspring им се допаѓа ова.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.227
    Допаѓања:
    67.733
    Темава ќе дојде до клуч ако не ги смирите страстите.
    Ех камо сите вака да беа борбени кога треба да се оди на протест, да се излезе јавно и да се подигне гласот за она во што се верува...

На nedzma му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Ти ме обои во сина боја без никаков доказ, ама за твојата портокалова обоеност има доказ.А тоа е следниот...

Овде е на дело и необјективноста од твоја страна и зборењето на тоа што во штабот ти го кажале. Со кое право боиш во сино некој, кога никој јавно не се изјаснил кого поддржува, освен ти?

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Каде е необјективноста? Ваљда знаеш да објасниш, ајде кажи ОБЈАСНИ тоа се бара... Кажи ми ја.

5. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    А да си отворите нова тема ВМРО vs СДСМ ?

6. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Па скрос отиде офф топик јас тоа зборувам цело време ама кој слуша? :?:
    Јас велам Рамковски тие пак ВМРО и СДСМ...Може е сеопфатна темава :rofl: Без грижа bilkata ќе стави клуч ;)

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Тоа е вмровското, ако не си вмровец и ги критикуваш онда со сигурност си сдсм. Глупости во боја. Најди ми ги мислењата во политика, прочитај ја темата што ја отворив за протест против сиромаштијата, ќе видиш дека јасно кажувам, ако има протест истиот да не биде со политичка обоеност и без политички транспаренти. Значи ако јас бев сино обоена ќе напишев да организираме протест против сиромаштијата под покровителство на сдсм. Дека ти не одиш во штаб неможеш да ми гарантираш, затоа што постои унија на млади сили. За специјален поздрав, ако бев сино обоена ќе напишев поздрав до сите сдсмовци. Ама има разлика, за која верувам дека можеше да ја прочиташ меѓу редови но вмровското во тебе не ти дава. Ти се изјасни дека јадеш леб од вмро уште на почетокот во темата за премиерот наш насушен, зошто тогаш ме оспори кога реков јасно ни е на сите дека Валерин јаде леб од вмро? Нели стоиш зад тоа што си го рекла?

8. elygj

elygj Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    68
    Аман бе,зашто така боже ме сачувај,не може да има партиски неопределни луѓе???Па не мора секој да биде нечија марионета и да лиже нечиј газ,па после како програмиран да ги форсира нонстоп истите ставови.
    И не се секирам јас ич дали и колку некој те затрул тебе ,само не сфаќам како може младите како тебе до толку да бидат оптеретни со политика.Па ај што се оптеретени со тоа,па се правите уште и дека многу знаете,демек имате толку многу искуство и оформени мислења за ваква тема :x

9. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Постои разлика Офи! Јас реков кога ВМРО ќе дојде на власт се вработуваат моите а не по заслуга на ВМРО (со книшки и врагови) се запослуваат моите! Ти тоа погрешно си го разбрала. А што се однесува до унијата за млади сили првпат слушам од тебе искрено. Не сум информирана (сакаш верувај сакаш не). А сиромаштијата во Македонија се сложувам дека е резултат на ,,долгогодишната заложба'' на двете партии. Не велам не, но ајде можеби лично (прашање на кое НЕСАКАМ зошто немаш право да ми одговориш да ми одговориш, но ќе го поставам) Ако не си ниту СИНО ниту пак ПОРТОКАЛОВО како си обоена!? Случајно да не НЕ гласаш!? Тоа ми беше муабетот значи сфати! Извини ако те навредив и реков дека си за сдсм а не си само сакам кажам дека според она досега што го забележав добив таков впечаток и еве прости ако е погрешен. Сепак многу работи ќе останат недојаснети :?:

10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Добро ајде доста се контрате!Кој е модератор тука нека реагира

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Ве денешно време никој не се вработува за лепе очи. Јас немам книшка и немам работа. Оние што имаат книшка имаат работа. Затоа мислам дека си ти портокалова. Ако грешам се извинувам.

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  12. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    А што толку многу е тешко да се разбере дека некој не е партиски определен и не гласа? Па во Македонија по сите анкети(дури и оние портокалово обоени) покажуваат дека дури 45% од македонското население е неопределено. Или по штабовите друго ве учат?
    Девојче врати се во реалноста, уживај ако имаш корист од оваа влада, ама поштеди не од убедувања колку оваа влада е добра за народот. Да, добра е за таквите како тебе кој искористиле се што може да се искористи од една партија, ама во глобала, за целиот народ ОВАА ВЛАДА НЕ Е ДОБРА. Или пак мислиш дека лозарите и тутунарите, професионалните војници и други протестираат од што им е многу убаво?

На Offspring и Bokicka им се допаѓа ова.
  13. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Грешиш! Немора да имаш книшка за да се вработиш или да киснеш како овца во штаб. Ако имаш врски само се вработуваш (не зборувам партиски) туку вујче, нина, тато мама!!! :@ :@ :@
    Уф и тоа неможам да го поднесам! Значи ако имаш кој да те повлече ќе работиш, ако немаш, колку и квалификации да имаш нема да успееш. Зошто пак ќе се пикне некој што нема ни средно завршено и ќе ти се смее позади грб иако не ти е ниту до колена Тоа е реалноста нажалост...
    Државата пропадна само од ваквите дебитанти и се додека ова е вака никад нема да мрднеме од мртва точка! Ама никад па и да се трескаме од земја, џабе, не вреди.

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    A од МАКЕДОНСКОТО на Грујо, сите сме на просјачки стап! И да сакам НЕ МОЖАМ да му пратам полиција, ЗАШТО ТОЈ И ПОЛИЦИЈАТА ЈА ИМА НА НЕГОВА СТРАНА! така да, ПОЛИЦИЈАТА ВЕЌЕ НЕ НИ Е ДРЖАВНА, туку ПРИВАТНА- ВМРОВСКА! ако Грујо сака да напраи МАКЕДОНИЈА да личи НА ГЕРМАНИЈА ВО 1940 на СУПЕР ПАТ Е ТРГНАТ! Мене ми мириса дека АКО ГРУЈО не падне.... НИЕ во наредните 10 години ќе бидеме ко Северна Кореа, ако не успее предходно да не напраи ко Германија ! :|

15. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    А од каде тебе таа информација? Од чии извори, или од медиумите?!. :^) Па тој не е бог или Хитлер бре! Може да се ракува со пензионерите, на митинзи да изигрува Чарли Чаплин, да ја цитира Дарвиловата теорија во искривена верзија, да им ги зголемува пензиите на кутрите кои гледаат помош во него, во петок да им дава слободен ден па ко стоки нас учениците да не буткаат по тоа автобусите (прости на израз) :@ ама и толку полицијата да ја плаќа НЕ! Тука нешто смрди :^)

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Имам телевизор дома |( Гледам вести, и сама си заклучувам..... И птиците веќе го знаат Грујо!

ВО ЕДНА ЗЕМЈА АКО НЕ МОЖЕШ СЛОБОДНО ДА ОДИШ ДА СЕДНЕШ И БЕЗ СРАВ ДА СИ КАЖЕШ МИСЛЕЊЕ
    Е ТОГАШ ТАА ЗЕМЈА БИ ТРЕБАЛО ДА БИДЕ
    - Или со лидер сличен на Хитлер
    -Или со лидер сличен на Сталин, и оној северно-кореецон!

Едит- Се гледа дека ја плаќа полицијата ФАКТ НАД ФАКТИТЕ Е ТОА!

и уште еден едит!

НИКОГАШ НЕ СМЕ БИЛЕ ВОЛКУ СИРОМАШНИ!!!

Сите треба у затвор да отидат и таа бркот, и тој Иво, и Грујо,и цело Вмро И ЛАВОВИТЕ НА ГРУЈО :lol: :lol: !(Зашто тие го осиромашија народот)
    ПА нек ми никне марихуана сега БАШ МИ Е ГАЈЛЕ
    :rofl: :lol:

17. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Па реков дека е од медиумите! Не е тоа извор од кој добиваш сигурни информации, лудо. Немој да размислуваш на тој начин. Немора да значи тоа дека тој ја платил полицијата, тоа е сериозно обвинување! Значи внимавај од каде ги црпиш информациите и што пишуваш. Медиумите можат да кажат се и сешто и да ги испеарт мозоците на оној начин како што кажаа онојпат дека Каролина доживеала сообраќајка :^)

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Абе мое мислење е тоа :D И јавна тајна!!! :lol:
    Факт е дека е платена полицијата! ФАКТ!! 8) Како Грујо не иде у затвор бре? :D Тој не ли краде!?1 :?:

19. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Неможе цела полиција да ја плати Груевски во никој случај! Тоа е една работа. Втора работа е и да краде не краде онолку колку што крадеше Бранета кога беше на власт (едвај чекав да замине) :devil:
    Меѓудругото ако некој треба да оди во затвор тогаш тоа е ,,Јас сум за вас Кока-Кола'' хахахахахахаха :D
    Ако некому му е позната изјавава добро, ако не, ќе си премолчам :D :D :D

20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Аман Валерин!Цел ден го потроши во бистрење политика |( ... Не ли ти е доста??

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.