Уапсен Велија Рамковски!?!

Дискусија во 'Политика и настани' започната од BoaVista, 24 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.720
    Допаѓања:
    162.440
    Не знам како спие Латас,каков човек е воопшто...за партија,за пари...пола народ да го руга и да го мрази,пола нација да вика дека е непрофесионален и никаков.Каков човек е тоа да си го погази своето јас,да си ја погази кариерата?!Без рбет!

2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Лилит нема што да се чудиме, не се почитуваат законите во нашата држава. Уствари се почитуваат селективно. Па кај Јанко во емисија за време на претседателските избори со каков речник зборуваше Латас, да ти се згади :puke: . Ај остај тоа, ама и јавни закани упатуваше човекот дека ќе го упукал Фрчковски, дека он ќе го решел со свои раце. Еј на емисија што оди во живо. И после некој ќе ми рече бил професионален. Таква професионалност, не благодарам.

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Ако постоеше копче не ми се допаѓа, со задоволство ќе го искористев. Земи пред да го величиш Латаса прочитај некои од работите што Боависта ги напиша, дека никој НЕ СМЕЕ да прогласува некој за виновен додека истиот не е осуден. Кажи ми ја професионалноста? Се гледа колку е професионален и образован.

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  4. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    во некоја нормална држава,латас со неговиот стил би водел можеби некое late late night show,ама вести сигурно не ;) која професионалност ја гледате во него жити се..пристрасноста негова од авион се гледа..држењето му е каубојско,речникот чаршиско-кочијашки микс..велија за виновен го прогласи уште пред да биде отпочната било каква процедура,а кога го уапсија се радуваше као небере седмица на лото добил,ме чудеше шо се воздржа да не заигра чочек како баба џеврие :D
    според мене тој е интелигентен манипулатор кој успеал со новинарството да си доага до голема "парица" шо би рекол он.при што за новинарството и за професионалноста го "боли" као за ланскиот снег.

На mims-89, Offspring, Lilit и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Со душа го чекам падот на тие без`рбетници. Немате поим како ќе се ситам и воскликнувам од среќа. Ако е Велија во ќелија, Латас право во алкатраз. А ќе дојде и тоа. Ми се чини ќе плачам од среќа и од што ќе ми е мило :devil:

На mims-89 и BoaVista им се допаѓа ова.
  6. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Во право сте! Ќе одам и ќе се начитам..фала за советот. Срцки сте.
    Туку,ќе ми одговорите кој е поспремен новинар од Латас?
    П.С. не го величам воопшто,само сум реална.

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Морам малку да се вмешам во муабетов :D За Велија ми е мило, не за друго, мене ич не ме боли к**** дали затајувал данок или не, ама типов се правеше народски човек, ги сака земјоделците, се додека му носат пари и го величаат збирајќи му гласови за некои наредни избори! Прашајте ги браќа му во Дебреште, нека ви кажат каков е |(
    Ама за Латас, аман бе, како е тој професионален „НОВИНАР“ кога се појавува во живо на вести само кога има некоја ваква пикантна ствар за пренесување? А? Ако е новинар нека е објективен барем, а и нека не седнува по куси гаќи зад масата со широка насмевка и торба цинизам до него! Тоа чекаат, од иста сорта се, и Латас и Велија, една утка од нивната „сакана и поштована“ партија, одма тие на вести :puke: Па искрено ми се повраќа од вакви исфрустрирани будали, кои се ем непрофесионални, ем добро платени. Па уште и слобода на медиумите си сакаат, малку ја имаат и онака! А бе во оваа држава се е забаталено, се е слободно |(

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.132
    Допаѓања:
    2.716
    Оние двете од А1 сто вриштеа со лентите во рака можеби :rofl: :rofl: :rofl:

На JoxyTheFreak, beached и Ashling им се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    А каде ти со твои 17 год си залутала тука во темава??Девојче ај гледај си младоста занимавај се со училиштето,друштвото,забавите...Не се труј од сега со политика.Ништо добро нема да научиш ни ти ќе ти помогне да се искачиш на едно многу повисоко ниво на размислување,однесување...па дури и на култура.

На Bokicka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Каква среќа имам..неверојатно. Не се сеќавам да побарав совет од вас шо да прам со моите 17 години..туку коментирав на темава,настрана то шо избегавме од Велија и се префрливме на Латас.
    Или можде прашав некого дали можам со 17 години да дебатирам на тема: политика ?
    Колку шо се сеќавам,а и се препрочитав,никого не прашав за совет.
    Сепак фалам,ќе ве имам во предвид ;) И време е да се одвикните од лошите навики..

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    ^
    но, ќе имаш добро платена работа

Културата и однесувањето се стекнуваат.

12. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Па најверојатно тетиве мислат дека со своите 20 и нешто години станале интелектуалки, па единствено тие имаат право да дискутираат на посериозните теми... :rofl:
    Божем ние сме паднале од марс боже ме сачувај :^) Ама не се замарај! Се додека зборуваш правилно ќе бидеш критикувана. :^) Таков е форумов, овде ќе видиш се и сешто ако останеш подолго време. ;)

На beached и Ashling им се допаѓа ова.
  13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    :D Па на ваши 15 и 17 години јас воопшто не се замарав со компјутери,интернет и слично.Ни ти ме интересирала политика.Си имав реален,а не виртуелен живот.
    И тетки да па види скоро дупло постара сум од тебе и сигурно поискусна .

14. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    ^
    На кое ниво е интернетот денес,а на кое пред 15-17 години?? :/

Ова е исто ко некој од 40-45 да ти викаше кога ти си имала 15 години get a life darling не гледај многу телевизија, не гледате дека ви штети(а заборавил дека во негово време во едно маало имало еден тв и ту без боја со една ебана програма)

15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Компјутери во мојот дом има уште од 80 и некоја година драга,а интернет од кога е воспоставен тука.Не биди буквалиста те молам!...Јас не знам што ти се мешаш во ова?? :^)

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Море деца, ај пиш одовде. Вмровски мислења газолижачки не се добредојдени. ако планирате да пишувате објективно на темава, согледувајќи ги и двете страни, тогаш добредојде. Инаку, млатите празна слама и сите знаеме дека сте платени можеби и дневница земате за да ги величате Латаса, Ѕинго, Грујо и компанијата мршојадци. Исто како што оние за емисијата на бумбаркана земаат картички од Сител за да се јавуваат и да ги величат вмро. Од вмровец и само тоа можам да го очекувам - необјективност и ограниченост. Ајт

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  17. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    :D Оффи само чекав кога ќе се појавиш :D :*

18. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    а ти богами колку си објективна,на г'з да падниш! КОНТРАДИКТОРНА СИ сама на себе..најлошото нешто шо мојт чоек сам на себе да си го напрајт,а богами и најсмешното.

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Наведи ги моите контрадикторности!

20. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    препрочитај се,ако не сфатиш..прочитај уш еднаш и уш еднаш ..ако требит уште еднаш. Ако после 5 пати читање не сфатиш..виша сила е то мила :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.