навистина сум во оваа ситуацаија.И Двајцата ме сакаат но моето срце не може да одлучи..па што би ви одлучиле? Убав но глуп или Груб но паметен
Почекај си некој што ќе биде ,,поинаква,, комбинација од понудените , не завршува светот со овие двајца. И да, нормално комбинацијата гледај да не биде груб и глуп, нели после е лесно, само една останува, а таа треба да е добитна, плус вметни и добра душа, тука некаде, инаку се отиде низ брдо
Ај поубаво објасни што подразбираш под глуп дечко, па ке може повеќе да се дискутира и донесе правилен заклучок. Р.Ѕ. Убавината е релативна, a и минлива.
Ја би груб но паметен...да ми мава по една секојпат кога нема да кажам нешто паметно...Како инаку ќе се опаметам?
Има повеќе комбинации Шала на страна, немој да мислиш дека постојат само овие две комбинации. Е сега, тоа груб е релативна работа, не знам што подразбираш ти под тоа. Мене на пример груб ме асоцира на тип што е суров, бесчувствителен. Ти под тоа можеш да подразбираш прост човек, недоквакан. Како и да е, ако можам да бирам меѓу овие две комбинации би ја одбрала втората, од причини што веќе се наведени погоре
Е со таков нема леб. Нема да го сликаш за еротско списание, неговата убавина нема да те разбира, а штом е глуп ке потпаѓа под туѓи влијанија и лесно ке биде заведуван од други + ке си билда его користејќи ја убавината. Па размисли си ти кој се исплати повеќе... пи.ес. Сериозно 13че? Ако си толку мала, ниеден од тие не ти треба. Подоцна ке ги спознаеш вистинските вредности и сама ке си дадеш одговор на прашањево.
Доста се одговориве, темава и онака не развива некаква дискусија. kafe-muabeti/bogat-idiot-ili-siromasen-genij-t4161 За вакво нешто се дискутира, ама за ова и не баш.