https://forum.femina.mk/threads/Економски-факултет-Штип.20361/page-5 повелете економисти приклучете се
Дали некој има избрано Македонски јазик, правопис и правоговор како универзитетски изборен? Ниту како курс на е-учење го има, ниту некој ни кажа кој ќе ни е професор, каде да најдеме материјали за учење...
Pisi meil na violeta nikolovska Jas go imav izbrano I pisav Vidi vo e indeks profesor nema li naznaceno , kaj mene stoe violeta nikolovska
Сакам да се запишам на медицински поточно физиотерапевт како вонреден студент во Штип па ако има некоја на тој смер да ми пиши
Здраво,да ве прашам тие што сте на англиски јазик и книжевност,кој од следниве професори би ми го препорачале да земам дипломска работа, Драган Донев,Снежана Кирова или некоја Ана,така ми кажаа од студентски.Прашувам бидејќи не ги знам професорите,не сум слушала нити полагала испит кај нив,само дипломска треба да пишувам.Убав ден
А што прашања дава на колоквиум Даринка Ѓоргиева Ацкова? Учиме од презентации, материјалот е ужас. На што да се задржам повеќе, што точно се бара???
Дали некој има инфо дали може да се полага кај други професори наместо кај тој што е напишан во е индекс.
Ако некој полагал во априлска сесија нека каже какви беа испитите по Современ англиски 1 и Фонетика 1
Мислам дека да. Прашајте го професорот што ви предава по тој предмет, тој ќе ви каже кои се опциите за полагање и кај кој професор ќе полагате точно.
Не го знаам..ама, мислам дека се полага кај еден од проф.кои ви предаваат по тој предмет.А, после потпис во физички индекс земаш од проф.што ти го пишува во е-индекс..Не ме држи за збор