Девојки извинете ако веќе има ваква тема но пребарував а не сретнав баш нешто конкретно,ако може да ми кажете доколку знаете некој добар уролог за партнерот да оди да се прегледа.
Pregled Sakam da ve prasam nesto so koe sto dosega ne sum se sretnala .... Kade moze maska osoba da proveri dali ima seksualno prenoslivi bolesti (SPB) Dali postoi nekakov test ili moze da se odi na pregled? Blagodaram odnapred
Pregled Секако дека може,ќе закаже преглед кај уролог,ќе му земат брис и ќе чека резултати-исто како на гинеколог.
Pregled Секако дека може, ке оди кај својот матичен лекар и тој ке го упати каде што е потребно. А ако мислиш да си направи тест на своја рака, не сум слушнала дали има такво нешто по аптеките, најубаво да си прашаш.
Како да го натерам партнерот да отиде на уролог? повторно ми се повторува кандидата и тоа откако имавме односи..а тој нема никакви симтоми..можно ли е тој да ми ја пренесува без да има симтоми никакви?како да го убедам да се провери самиот?
Zdravo,sakam da ce zamolam dali nekoj znae na koja klinika raboti dr.Sasho Dohcev i dali ima nekoj iskustvo.(urolog)
Neznam dali postoi vakva tema dokolku ima slobodno brisete. Ja otvaram temava so cel da slusnam mislenje i iskustva na majki koi se soocile so nokjno mokrenje no ponekogas se slucuva i denje na detence od 4 god. Dali ste pomislile da go odnesete na urolog i iskustva ako ste se soocile so vakov problem.
Zdravo, dali nekoj ima iskustvo so urolog i dali imate nekoj koj bi go preporacale? (Treba da se napravi mal rez so lokalna anestezija)
Здраво, ќе може ли некој да ми препорача некој добар уролог? А и ако може да сподели искуства со преглед на уролог, колку е незгодно или колку не е незгодно...
Здраво, уште еднаш јас. Дали за воспаление (црвенило) на пенисот може да се оди на кожен лекар (со оглед на тоа дека сепак не се навикнати тие доктори да гледаат полови органи, поготово ако е женско)? Во случај да може, молам некој да ми препорача добар кожен лекар, државно (да не е 8-ми септември, по можност некои од помаливе поликлиники, поточно Јане Сандански)? И уште едно прашање. Дали некој скоро бил по приватниве уролози (поточно Ремедика), и дали проверуваат температура? Фала однапред.